François Hollande, aşk üçgeninin ortasında

Güncelleme Tarihi:

François Hollande, aşk üçgeninin ortasında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2014 01:40

Fransa’da gündemin bir numarası olayla ilgili her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın sinema oyuncusu Julie Gayet ile yaşadığı aşk skandalıyla ilgili yeni bomba 2012’de seçim kampanyasında çekilmiş bu fotoğraf karesi...

Haberin Devamı

Fotoğrafta o dönem cumhurbaşkanı adayı olan Hollande, hem gizli sevgilisi Julie Gayet ile hem dört çocuğunun annesi eski sevgilisi Segolene Royal’le, hem de uğruna ailesini bıraktığı ve Elysee Sarayı’na aldığı First Lady Valerie Trierweiler’le aynı karede. Hatta ‘resmi sevgili’ Trierweiler, elini tutunca diğer iki kadının kadrajda olduğunu bilen Hollande’ın yüz ifadesi ‘bırak elimi’ der gibi...

ZİYARETİNE GİTTİ
François Hollande'ın, bir haftadır hastanede olan First Lady Valerie Trierwiler'i şimdiye kadar hiç ziyaret etmediği konuşuluyordu ki Elysee Sarayı'ndan beklenen açıklama geldi. Hollande'ın ofisinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı'nın Valerie Trierweiler'i Paris'te kaldığı hastanede ziyaret ettiği bildirildi. Açıklamaya göre söz konusu ziyaret, dün akşam saatlerinde gerçekleşti. Yani Trierweiler hastaneye kaldırıldıktan altı gün sonra.

Haberin Devamı

François Hollande, aşk üçgeninin ortasında


CLOSER YİNE DURMADI
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın aktris Julie Gayet ile, sevgilisi Valerie Trierweiler’i hastaneye düşüren yasak ilişkisiyle ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Fransızlar ise bir pembe diziyi andıran hikayeyi ilgiyle izliyor.

Closer dergisi, bugünkü sayısında Hollande’ın Gayet ile ilişkisinin yeni olmadığını, 2 yıldır sürdüğünü açıkladı. Trierweiler’in ise bunu yaz tatilini ve yılbaşı gecesini yalnız geçirmesinin ardından anladığını ancak Hollande’ı yeniden kazanmak için mücadele verdiğini yazdı.

Hollande, çok yaralansa da Closer dergisi aleyhinde dava açmayacağını duyurmuştu. Ancak yeni sevgili Gayet, özel hayata müdahaleden 50 bin euroluk tazminat davası açtı. Closer ise davaya daha sert vurarak yanıt verdi. Dergi, kapaktan yeniden aynı konuyu işleyerek, çiftin 2 yıldır sürdürdükleri yasak aşkın tüm detaylarını aktardı. İşte Hollande-Gayet-Trierweiler üçgeninde olanlar:

Hollande ve Gayet, 2012 seçimlerinden bir yıl önce Hollande’ın seçim kampanyası sırasında yakınlaştılar. Gayet, kampanyası boyunca Hollande’ın yakınında yer aldı ancak gazeteci sevgili Trierweiler Hollande’ın bütün gezilerinde yanında olunca zorlandılar. Seçimi kazandığı 6 Mayıs gecesi Hollande, Valerie ile sahneye çıkınca, aynı anda Cannes Film Festivali’nde olan Gayet, gözyaşlarına boğuldu. Yakınları kötü göründüğünü söyledi.

Haberin Devamı

KAPICIYA YAKALANDILAR
O yaz, Hollande son kez Valerie Trierweiler ile yaz tatilini Elysee’nin resmi yazlığı Bregaçon’da geçirdi. Aralık 2012’de Hollande ve Julie yeniden buluşmaya başladılar. Randevular Julie Gayet’nin Elysee’nin hemen yakınındaki 265 metrekarelik bürosunda devam etti. Ama bir süre sonra binanın kapıcısının ikisinin fotoğrafını çekme girişimi üzerine burada buluşmaya son verdiler ve Hollande, Julie Gayet’nin iki oğlu ile beraber kaldığı Paris’teki apartmanına gidip gelmeye başladı.

Dedikodu Valerie Trierweiler’in kulağına gidince First Lady çareyi Elysee Sarayı’na taşınmakta buldu. Hollande’ı ve Gayet’yi daha yakından takip etmeye başlayan Trierweiler, insani yardım için gittiği Mali ziyaretinden hemen sonra Cannes Film Festivali’ne giderek Gayet’nin yalnız olduğundan emin olmak istedi.

Haberin Devamı

STRATEJİ ÖNCE SONUÇ VERDİ, SONRA...
First Lady’nin bu stratejisi işe yaradı, Hollande ve Gayet ilişkilerine ara verdi. Ancak Haziran 2013’ten itibaren, Hollande ve Gayet, Rue du Cirque’deki bir apartman dairesinde tekrar buluşmaya başladı. Bu apartmanda 20 defadan fazla bir araya gelen çift, bir daha hiç ayrılmadı.

Temmuz ayında Trierweiler oğulları ile Yunanistan’a tatile gitti. Hollande’ın da en azından kendisine eşlik etmesini istedi ama Hollande Yunanistan’a değil, Gayet ile seçim bölgesi Tulle kentine gitti. Burada Gayet’nin arkadaşı Olivia Ruiz’in konserini izledi, Gayet ise kuliste bekledi. Ertesi gün, Hollande, Gayet ve bir sinema eleştirmeni arkadaşıyla Tulle pazarında dolaştı. Hollande ve Gayet çifti daha sonra bir lokantada başbaşa yemek yerken görüldü.

Haberin Devamı

GİTTİKÇE YALNIZLAŞTI
Yaz sonunda Hollande ve Trierweiler Paris yakınlarındaki Lanterne yazlığında dinlendi ama Hollande, Julie ile buluşmak için sık sık Elysee’de çalışma gerekçesiyle Paris’e geldi. Julie Gayet, Hollande’ı ailesiyle, hatta büyükannesiyle tanıştırdı. Trierweiler ise sevgilisini yeniden kazanmak için tweet skandalı ile bozduğu imajını düzeltmeye çalıştı. First -Lady rolüne ısınmak için büyük çaba gösteren Trierweiler ne yapsa da Elysee’de giderek yalnız kaldı. Zira Hollande’ın yakın korumaları ve çevresi bu ilişkiden haberdardı.

Aralık 2013 çok soğuk geçti. Artık basın mensupları da Hollande ile Trierweiler arasındaki soğukluğu ve kameralara gönderilen zoraki gülümsemeleri fark etmeye başladı.

Haberin Devamı

Hollande, Noel yemeğini Valerie Trierweiler ve ailesi ile geçirdi. Valerie Trierweiler hala bir çift olduklarını iddia ederken Julie Gayet’nin eski eşi "Julie bütün bu olanlar karşısında son derece sakin ve kendinden çok emin, ortada bir aldatmaca olmadığını söylüyor" diyerek Trierweiler ile Hollande’ın ilişkisinin bittiğini ima etti. Hollande, yılbaşını Gayet ile geçirdikten birkaç gün sonra Closer dergisi, Hollande’ın Gayet’nin kapısındaki fotoğraflarını yayımladı.

'GERİ DÖNERSE AFFEDERİM'
Trierweiler şimdi, Hollande’ın arkadaşının başhekimlik yaptığı Pitie-Salpetirere Hastaesi’nde korumaların kuş uçurmadığı odada bir haftadır yatıyor. Hollande'ın ise Trierweiler’i bir kez bile ne telefonla aradığı, ne de ziyaret ettiği konuşuluyordu. Elysee, Hollande’ın doğrudan doktoru arayarak düzenli bilgi aldığını belirtiyordu. Trierweiler ise Parisien gazetesine, "Eğer geri dönerse affedebileceği" sinyallerini verdi. Bu arada Hollande’ın 4 çocuğunun annesi eski sevgilisi Segolene Royal’in Trierweiler’i ziyaret ettiği haberini de Segolene Royal yalanladı.

Hollande’ın 11 Şubat’ta Amerika’ya yapacağı devlet ziyaretine kiminle gideceği ise henüz net değil. Kulislerde yalnız gideceği konuşuluyor..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!