Flaş açıklama! Sevgilimi taciz ettiğini biliyordum

Güncelleme Tarihi:

Flaş açıklama Sevgilimi taciz ettiğini biliyordum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2017 16:52

ABD'li ünlü yönetmen Quentin Tarantino, Hollywood'da defalarca taciz olayına karıştığı öğrenilen ve hakkında soruşturma başlatılan yapımcı Harvey Weinstein'la ilgili bir açıklama yaptı. Tarantino, Weinstein'in eski sevgilisini taciz ettiğinden haberdar olduğunu ancak sessiz kaldığını aktardı.

Haberin Devamı

New York Times’a konuşan Quentin Tarantino, Hollywood'u sarsan cinsel taciz skandalının başrolündeki isim Harvey Weinstein’ın yaptıklarından haberi olduğunu söyledi.

ABD’li yönetmen, daha önce klasikleşmiş eserleri 'Pulp Fiction' (Ucuz Roman), 'Django Unchained' (Zincirsiz) ve 'Inglorious Basterds’da (Soysuzlar Çetesi) birlikte çalıştığı Weinstein hakkında, "Ortada normal dedikodulardan daha fazlası vardı. Bu dedikodular ikinci ağızdan değildi. Bazı şeyler yaptığını biliyordum. Keşke duyduklarım hakkında sorumluluk alsaydım. O sırada yapmam gerekenleri yapsaydım, onunla çalışmamam gerekirdi” dedi.

Weinstein’ın daha önce eski sevgilisi Mira Sorvino’yu da taciz ettiğini anlatan Tarantino, “Şimdi söyleyeceğim her şey rezil bir bahane gibi gözükecek” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!