Festivalleri destekleyelim

Güncelleme Tarihi:

Festivalleri destekleyelim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 12:01

Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, ünlü sanatçılar İlhan Şeşen, Menderes Samancılar ve Mahmut Cevher’in de aralarında bulunduğu Frankfurt Türk Film Festivali’nin konuklarını rezidansında ağırladı.

Haberin Devamı

KONUKLARINA hitap eden Başkonsolos Karartı, daha önce olduğu gibi bundan sonra da festivale sahip çıkacaklarını söyledi. Bütün Türk toplumunu da film festivaline sahip çıkması gerektiğini belirten Başkonsolos, şöyle dedi:

“Var olan bu çabayı, kıymetli görüyoruz. Hem devletimizin destekleyen kurumları olarak hem de toplumumuzun bunu sahiplenmesi gerektiğini düşünüyorum. Başkonsolos olarak bu yönde gayret sarf etmeye devam edeceğim. Umuyorum ki film festivalimiz daha nice 17 yılları görecektir.”

‘TİYATRO FESTİVALİ DE VAR’
“Bunun yanında Frankfurt’ta beş yılını doldurmuş Türk Tiyatro Festivali de var. Diliyoruz ki bunlarla sınırlı kalmasın. Başka festivaller de ekleyelim. Hem Türkiyemizi, hem kültürümüzü hem de toplumumuzu tanıtmak, Alman toplumuyla kaynaşmak için çok önemli ve yararlı enstrümanlar. Dolayısıyla içeriğini zenginleştirerek, varsa eksiklikleri tamamlayarak ileriye taşımak bizim vazifemiz. Toplumumuzda herkesin var olan eksikleri yönünde tavsiyelerini, önerilerini de almaya başkonsolosluk ve festivali düzenleyenler olarak açığız.”

Haberin Devamı

Festivalleri destekleyelim

Festivalleri destekleyelim

BAKMADAN GEÇME!