Evliliklerini böyle kurtardılar

Güncelleme Tarihi:

Evliliklerini böyle kurtardılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 12:25

İngiltere'de bir kadının cinsel hayatlarını renklendirmek için kocasının başka kadınlarla seks yapmasına izin vermesi tartışma yarattı. Kilise ve muhafazakar çevreler kadının yaptığını "rezillik" olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

İngiltere'de 28 yaşındaki Emma Hart isimli kadın, evliliğini kurtarmak için iki çocuk sahibi olduğu kocasının internette tanıştığı kadınlarla seks yapmasına izin verdi.   

Genç kadın bu kararı cinsel hayatlarını zenginleştirmek için aldıklarını söylerken, “Yatakta tek başıma onu beklerken hiç meraklanmıyorum. İnternette tanıştığı kadınlar ile seks yaptığını düşünmek beni tahrik ediyor” dedi.

Dört ve 15 yaşlarında iki çocuğu olan genç kadın “Eşim başka bir kadınla ilk defa beraber olduktan sonra eve geldiğinde inanılmaz bir seks deneyimi yaşadık, çılgın bir deneyimdi” derken, ilişkilerini hemen sonlandırabilecek bu olayın tam tersine hayatlarını zenginleştirdiğini söyledi.

CİNSEL HAYATIMIZ RENKLENDİ

Emma, ikinci çocuğuna doğum yaptıktan sonra cinsel isteğinin azaldığını ve seks hayatlarının kötüleştiğini, bunun üzerine kocası Kieran’ın kendisinin aldatmaya başladığını söyledi. Bu durumu iki sene fark etmeyen genç kadın, ilk öğrendiğinde yedi yıllık eşine öfkelendiğini ama ne diyeceğini bilemediğini belirtti.

Haberin Devamı

Luton kentinde yaşayan çift, Kieran’ın cinsel gücünün artması ile tekrar canlanan seks hayatlarını bu şekilde devam ettirmekten çok mutlu olduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!