Erol Sander’e aile içi şiddetten soruşturma

Güncelleme Tarihi:

Erol Sander’e aile içi şiddetten soruşturma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 11:57

‘Cinayet Masası İstanbul’ dizisinin suçlularla mücadele eden başkomiser Mehmet Özakın’ı canlandıran oyuncu Erol Sander, eşiyle karakolluk oldu.

Haberin Devamı

MÜNİH polisi, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 48 yaşındaki Sander hakkında soruşturma açıldığını açıkladı. Bild gazetesinin haberine göre Sander’in 17 yıllık eşi 40 yaşındaki Caroline, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Erol Sander’den şikayetçi oldu ve Münih’te yaşadıkları eve polis çağırdı. Polis eve geldiğinde ise karı-koca birbirinden şikayetçi oldu.

Erol Sander, Oliver Stone’un yeğeni Caroline ile 20 yıl önce Paris’te tanışmış ve çift 17 yıl önce evlenmişlerdi. Biri 14 diğeri 7 yaşında iki oğlu olan çiftin evliliği basında ve kamuoyunda örnek olarak gösteriliyordu. Sander, daha önce basına yaptığı açıklamalarda eşine hayran olduğunu söylemiş, “Eşim olmazsa, bulunduğum yere gelemezdim. Başarımın sırrı eşim. 20 yıldır birbirimizle gurur duyuyoruz. Aramızda her şeyi konuşuyoruz” demişti. İkilinin karakolluk olması, Sander’in kariyerini nasıl etkileyeceği ve canlandırdığı başkomiser rolünün inandırıcılığını yitirip yitiremeyeceği Almanya’da merak konusu.
2008 yılından beri 'Cinayet Masası İstanbul’ dizisinde oynayan Erol Sander, dizide suç ve suçluyla mücadele eden başkomiser Mehmet Özakın’ı canlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!