Erkek arkadaşını iki saat arayla emziriyor

Güncelleme Tarihi:

Erkek arkadaşını iki saat arayla emziriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 01:24

ABD'de Jennifer Mulford isimli 36 yaşındaki bir kadın erkek arkadaşını her gün iki saat arayla emziriyor. Mulford bu deneyimin kişiler arasında eşsiz bir bağ kurduğuna inanıyor.

Haberin Devamı

Barmen olarak çalışan Jennifer Mulford'un emzirme hikayesi bir hayli ilginç... Her şey Mulford'un bir gün internette gezerken 'Yetişkin Emzirme İlişkileri (Adult Breastfeeding Relationships-ABR)' üzerine bir siteye rastlamasıyla başlıyor.

İnternet sitesi, emzirme ile kurulan bağın çok özel olduğunu öne sürüyor.

Bu fikirden etkilenen Mulford da forumlarda kendiyle aynı frekansta olan bir partner arayışına giriyor.

Okuldan eski erkek arkadaşı olan Brad Leeson'la konuşurken Brad'in iri göğüslü kadınlardan çok etkilendiğini ve sevgililerini bu kıstasa göre seçtiğini öğreniyor Mulford...

Mulford, Leeson'a yetişkin emzirmesinden bahsediyor, fikir Leeson'ın da hoşuna gidiyor ve ilişki başlıyor.

GÖĞÜSLERİNDEN SÜT GELMİYOR

Mulford'un çocuğu yok. Ancak iki saat arayla emzirmeyle vücudun kandırılarak süt üretmeye başlayacağını umuyor. Bugüne kadar seks yaparken göğüslerine dokunulmasından çok hoşlandığını belirten Mulford emzirmeninse eşsiz bir zevk olduğunu belirtiyor. 

Haberin Devamı

Erkek arkadaşını iki saat arayla emziriyor

BRAD SÜTÜN ATLETİK YAPISINA KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR

Mulford ve Leeson saat kurarak iki saatte bir uyanıyorlar. Hatta Mulford emzirmek için işten izin alarak eve geldiğini söylüyor. İki saatte bir Leeson'ı emziren Mulford Leeson'ın bazen göğsünü emerken kucağında uyuya kaldığını ve bu görüntünün harika bir manzara olduğunu söylüyor. Mulford öte yandan süt üretimi için gerekli vitamin hapları kullanıyor. Vücut geliştirmeyle ilgilenen Leeson, Mulford'ın göğüslerinden gelecek olan sütün onun fit kalmasını sağlayacağını düşünüyor.

Erkek arkadaşını iki saat arayla emziriyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!