Enkazda 11 gün sonra mucize

Güncelleme Tarihi:

Enkazda 11 gün sonra mucize
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 00:00

Haiti'de 7.0 büyüklüğündeki deprem sonrasında enkaz altında kalan bir kişi tam 11 gün sonra kurtarıldı. Bir markette beton parçasının altına sıkışan 25 yaşındaki adam, kola içerek hayatta kaldığını açıkladı.

Haberin Devamı

HAYATTA KALMAK İÇİN İDRARINI İÇTİ - FOTO GALERİ

İŞTE MUCİZE KURTULUŞ-WEB TV

ÖLÜ SAYISI 110 BİNİ GEÇTi, KURTARMA ÇALIŞMALARINA SON VERİLDİ

Depremden 11 gün sonra enkaz altından canlı çıkarılan 25 yaşındaki Wismond Exantus, tedavi gördüğü hastanede, kendisini iyi hissetiğini  belirterek, "Yıkılan bakkalın enkazında Coca-Cola içerek ve ufak tefek şeyler  yiyerek hayatta kaldım" dedi.

Doktorlar, şaşırtıcı derecede durumu iyi olan depremzedeye uyuması tavsiyesinde bulundu.

FRANSIZ YARDIM EKİBİ KURTARDI

Depremin yerle bir ettiği Haiti'de, Fransız kurtarma görevlileri enkaz altında canlı bulduğu bir erkeği çıkardı. Samuel Bernes adlı bir görevli daha önce, Port-au-Prince'de bulunan bu kişinin, bir dükkanda bir beton parçasının altında sıkışmış olduğunu ve hayatta kalmak için yiyecek bulabildiğini düşündüklerini açıklamıştı.

BM insani yardım koordinasyon dairesinden yapılan açıklamada hükümetin, başkent Port-au-Prince'te arama-kurtarma çalışmalarına son verdiği, 12 Ocaktaki depremin ardından en az 132 kişinin enkazdan sağ çıkarıldığı kaydedilmişti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!