Eğitim Bakanı muhabbet tellalıyla yaşıyormuş

Güncelleme Tarihi:

Eğitim Bakanı muhabbet tellalıyla yaşıyormuş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 1997 00:00

Haberin Devamı

Tayland Başbakanı'nın hükümetin güvenilirliğini artırmak için yaptığı kabine değişikliğinde Eğitim Bakanlığı'na atadığı Chingchai Mongkoltham'ın ülkenin en ünlü muhabbet tellallarından biriyle yaşadığının meydana çıkması ortalığı karıştırdı. Eğitim Bakanı, ‘‘Benim yatak odam kimseyi ilgilendirmez'' diye kendini savunurken, madam müşterileri arasında başka hükümet görevlilerinin de bulunduğunu açıkladı.

Seks turizmiyle ünlü ülkede günün konusu olan olay, Eğitim Bakanı Chingcahi Mongkoltham'ın partisi içindeki bir muhalifi tarafından su yüzüne çıkarıldı. Eğitim Bakanı'nın ülkenin en ünlü madamlarından 30 yaşındaki Jintana Bunnag ile birlikte olduğunun ortaya çıkması, ekonomik sorunlarla karşı karşıya olan hükümetin güvenilirliğini sağlamak için ufak ölçekli bir kabine değişikliği yapan Başbakan'ı zor durumda bıraktı.

Basın Mongkoltham'ın seks hayatına sayfalarca yer ayırırken, Eğitim Bakanı ise ‘‘Benim yatak odam kimseyi ilgilendirmez. Halk bu hükümetin sorunlarla nasıl baş edeceğini merak ediyor. Bakanların özel hayatını değil'' diyerek basına karşı cephe aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!