Drone kullanan vatandaş fuhuş operasyonu yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Drone kullanan vatandaş fuhuş operasyonu yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 17:04

Drone'lar artık hayatımızın hemen her yerinde karşımıza çıkabiliyor. Ülkemizde kız öğrenci yurtlarından görüntü alırken yakalanan Drone cihazları yakalanırken, yurt dışında artık dedektifliğe meraklı vatandaşların en önemli yardımcıları drone kayıt cihazları! ABD'de yaşanan bir olay Drone ile yapılan ilk fuhuş baskını olarak kayıtlara geçti!

Haberin Devamı

ABD Oklahoma'da fuhuş karşıtı bir aktivist, haftalardır takip ettiği hayat kadınlarına baskın yapmak için oldukça ilginç bir yöntem seçti. Amanda Zolicoffer adındaki 27 yaşındaki bir kadının tekinsiz bir mahallede, 75 yaşındaki Douglas Blansett'in aracına bindiğini gören aktivist, ikiliyi aracıyla uzun süre takip ettikten sonra, ıssız bir arazide durduklarını gördü. Fuhuş baskınını yapmak için Drone kullanan adı açıklanmayan aktivist suç üstü yaparak ele geçirdiği görüntüleri bölge savcılığına iletti.

Drone kullanan vatandaş fuhuş operasyonu yaptı

Drone kullanan vatandaş fuhuş operasyonu yaptı

Haberin Devamı

Drone kullanan vatandaş fuhuş operasyonu yaptı

Aralık ayında açılan dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı ve her iki taraf da 500 Dolar ceza aldı. Söz konusu olay sosyal medyada büyük tartışmalara sebep olurken, görüntüleri kaydeden aktivistin bir suçu ortaya mı çıkarttığı, yoksa özel hayatı ihlal mi ettiği konusunda fikir ayrılıkları oluştu. Her şekilde olay, bir drone ile yapılan ilk fuhuş baskını olarak kayıtlara geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!