Doğurmaktan evlenmeye fırsat bulamadı

Güncelleme Tarihi:

Doğurmaktan evlenmeye fırsat bulamadı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 31, 2009 00:00

14 yıl önce nişanlanan kadın, 12 yılda 10 çocuk doğurunca evlenmeye ancak şimdi firsat bulabildi.

Haberin Devamı

Daily Mail gazetesinin haberine göre 14 yıl önce nişanlanan İngiliz Rachel Savory ve Jay Wong, 12 yılda sahip oldukları 10 çocukları eşliğinde dünya evine girdiler. En büyüğü 14, en küçükleri 22 aylık olan çocuklar da çiftin nedimeleri ve sağdıçları oldular. Wong, düğün günlerinin çok duygusal olduğunu söyledi ve “Onları en büyük ve en küçük olarak eşleştirdik ve elele tutuşarak önümüzden yürüdüler. Hayatımın en güzel günüydü, artık her şey tamamlanmış gibi hissediyorum" dedi.

Şimdi 37 yaşında olan eşiyle, krupiyer olarak çalıştığı kumarhanede tanışan Savory, birbirlerine ilk görüşte aşık olduklarını söyledi. Tanışmalarının üzerinden yaklaşık bir yıldan sonra ikiz kızları dünyaya geldiğinde nişanlanan çift, o günden sonra her yıl evlilik planları yapmaya başladıklarını ancak Rachel'in sık sık hamile kalması nedeniyle bir türlü evlenemediklerini söyledi.

İki odalı küçük bir dairede yaşayan çift, evlilik için Haziran 1996’ya tarih aldıklarını ama daha sonra harcayacakları parayla daha büyük bir daireye geçmeye karar verdiklerini söyledi. Düğünü başka bir tarihe, Haziran 1998’e kaydıran çiftin evlilik planları bir kez daha Savory’nin hamileliği nedeniyle bozuldu ve üçüncü kızları Robyn Şubat 1998’de dünyaya geldi; hemen ardından da ailenin dördüncü kızı Molly Ocak 1999’da doğdu.

Beşinci kızları da 2000 yılında dünyaya gelen çift, ailenin yeterince büyümesine rağmen bir erkek çocuğu için altıncı hamileliğe hazırlandı. Dilekleri 2002 yılında gerçekleşti ve ilk erkek çocukları Kai doğdu. Beş kızın içinde tek erkek olarak büyümesini istemediklerinden 2004’de ve 2005’de dünyaya gelen oğullarıyla çift, 8 çocuk sahibi oldu.

SejÅŸz çocuk üzerine eÅŸinin vasektomi operasyonu geçirmesini isteyen Savory, eÅŸi bunu reddedince iki kez daha hamile kaldı. Çift arkadaÅŸlarının maddi desteÄŸiyle ancak evlenebildi.Â

Doğurmaktan evlenmeye fırsat bulamadı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!