Derya kaybetti, ‘Muhterem’ kazandı

Güncelleme Tarihi:

Derya kaybetti, ‘Muhterem’ kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 13:30

1927 yılından beri düzenlenen Almanya Güzellik Yarışması’nda finale kalan 22 genç kız birincilik için yarıştı. Finalistlerden biri olan Frankfurt güzeli Derya Sipahi (25), amacına ulaşamadı. Yarışmayı, isminin ilginç öyküsüyle dikkati çeken Anahita Rehbein kazandı.

Haberin Devamı

16 altı ila 28 yaş arasında birbirinden güzel 22 finalist, 2018 Almanya güzeli olmak için yarıştı. Aralarında Frankfurtlu Derya Sipahi’nin de bulunduğu 22 güzel, en büyük eğlence parkı Europapark Rust Miss parkında günlerce hazırlık yaptı. Gece kıyafeti ve mayolu yarışmada jüri, Almanya 2018 güzelini seçti. Derya Sipahi yarışmada dereceye giremedi ve Hessen güzeli olarak kaldı. 

Derya kaybetti, ‘Muhterem’ kazandı
Derya Sipahi

Miss Germany 2018 yarışmasını 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Anahita Rehbein kazandı. Anahita ismi Farsça ‘muhterem’, ‘saygıdeğer’ anlamına geliyor. Anahita Rehbein, isminin Farsça olduğunu, annesinin üniversite yıllarında çok sevdiği İranlı kız öğrenci arkadaşına, “Bir kızım olursa, senin adını koyacağım” diye söz verdiğini anlattı.

Haberin Devamı

Derya kaybetti, ‘Muhterem’ kazandı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Anahita Rehbein’a tacını geçen yılın Almanya güzeli Soraya Kohlmann taktı. İki güzel taç takma töreninde gözyaşlarını tutamadı.
Stuttgart Üniversitesi’nde Eğitim Bilimi okuyan Anahita Rehbein hayalinin dünya çapında manken olarak çalışmak olduğunu söyledi. Güzellik yarışmasında jüri üyeleri arasında CDU’lu politikacı Wolfgang Bosbach, estetik cerrahı Werner Mang, transseksüel manken Giuliana Farfalla gibi isimler yer aldı.
Güzellik yarışmasında 24 yaşındaki Atena Krempl ikinci, Bavyeralı Sarah Zahn üçüncü seçildi.

Derya kaybetti, ‘Muhterem’ kazandı

BAKMADAN GEÇME!