'Dallas' geliyor

Güncelleme Tarihi:

Dallas geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2005 10:44

1980'lerin efsane dizisi 'Dallas' bu kez beyazperdeye geliyor. Ewing ailesini 2006 yılına taşıyacak projenin kadrosunda Brad Pitt ve Catherine Zeta-Jones gibi ünlü isimler yer alacak.

Haberin Devamı

Internetteki “msnbc” sitesinin verdiği habere göre, Teksaslı Ewing ailesinin Southfork Çiftliği'nde güç, para ve entrika ile örülü yaşam öykülerini işleyen ve milyonları ekran karşısına bağlayan “Dallas”, “Bu Nasıl Sarışın” filminin yönetmeni Robert Luketic'in rejisiyle beyazperdeye geliyor.

Yapımın senaryo yazarı Robert Harling, Dallas dizisinin ana çizgilerini oluşturan entrika, güç ve hırsın halen geçerliliğini koruyan bir film konusu olduğunu söyledi.

“Dallas” senaryosu üzerinde tam 18 aydır çalıştığını belirten Harling, Ewing ailesini yeniden yaratarak 2006 yıllarının petrolcü ailesine dönüştürdüğünü belirtti.

Hemen herşeyin değişmesine rağmen Dallas hayranlarının karşılarında alıştıklarından farklı bir film görmeyeceklerini de vurgulayan Harling, “Bu filmde Pam ve Bobby tanışıp, aşık olup evlenecek. J.R ile Sue Ellen ise kelimenin tam anlamıyla bizim Bay ve Bayan Macbeth'imiz olacak. Ayrıca hanedanın başı Bayan Ellie ile Jock'ımız da yine yerlerini koruyor” dedi.
  
DALLAS SIRLARI İFŞA OLDU
  
Her ne kadar senaryo yazarı Harling ser verip sır vermese de filmin kadrosundaki isimler de her geçen gün birer birer basına sızıyor.  Kadrodaki kuvvetle muhtemel isimler arasında “Truva” filminin ünlü aktörü Brad Pitt ile Oscarlı oyuncu Catherine Zeta-Jones da bulunuyor.

Haberin Devamı

Bu oyuncuların hangi rolleri üstlenecekleri henüz kesinlik kazanmazken, Larry Hagman ile Linda Gray'i meşhur eden J.R ve Sue Ellen rollerinin koltukları halen boş görünüyor.

Filmin kadrosunu açıklamamasına rağmen tam bir “yıldızlar geçidi” olacağının müjdesini de veren Harling, en az 8 büyük rol bulunduğunu ve bunlar için de büyük oyunculara teklif götürüleceğini açıkladı. Harling, filmi “Dallas” dizisini hiç seyretmemiş 18-19 yaşındaki gençlerin de tat alabileceği bir formatta hazırladıklarını kaydetti.

“Dallas' dizisi 1978-1991 yılları arasında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu ülkelerde gösterilmiş ve ilgiyle izlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!