Cuma çıplak çalışıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Cuma çıplak çalışıyorlar
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 03, 2009 16:39

İngiltere'de ekonomik krizden işleri bozulan bir danışmanlık şirketi, zor durumdan kurtulmak için ilginç bir yöntem buldu.

Haberin Devamı

The Sun gazetesinde yer alan habere göre, iÅŸlerin kötüye gitmesini çalışanlar arasındaki iletiÅŸim eksikliÄŸine baÄŸlayan ÅŸirket sahibi Sam Jackson, çalışanların cuma günleri büroda çıplak çalışmasını istedi. Â

İngiltere'nin Newcastle şehrindeki bir danışmanlık şirketinin çalışanları bu isteği ilk duyduklarında şoke oldu. Ancak daha sonra patronlarının isteğine uyarak cuma günleri çıplak çalışmaya başladılar. Bu yöntemle çalışanlar arasındaki iletişim eksikliği sorununu çözdüklerini dile getiren Sam Jackson, "Çalışanlar çıplak çalışma isteğini ilk duyduklarında şoke oldular. Ancak bu yöntemi uyguladıktan sonra birbirlerine karşı daha dürüst olmaya başladılar. Ayrıca çalışanlar arasındaki diyalog eksikliği de ortadan kalktı" dedi.

Sam Jackson krizi bu yöntemler atlattıklarını ve şimdi çalışanların işlerini yaparken daha istekli davrandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Danışmanlık ÅŸirketinin "Çıplak Ofis" deneyimi bir televizyon kanalı tarafından belgesel haline getirildi. Virgin 1 adlı televizyon belgeseli 9 Temmuz'da yayınlayacak. Â

Cuma çıplak çalışıyorlar

DÃœNYADAN KISA KISA...

AIDS AÅžISI İÇİN GÖNÃœLLÃœ ARANIYORÂ
Kanada'da AIDS'e karşı bir süre önce geliştirilen aşının, insanlar üzerinde denenme aşamasına geldiği açıklandı. Kanada Western Ontario Üniversitesi bilim adamlarından mikrobiyoloji Profesörü Yong Kang, 20 yıldır üzerinde çalıştığı aşının hayvanlar üzerindeki testlerinde tam başarı sağlandığını ve nihayet insanlar üzerinde denenmeye hazır olduğunu söyledi.

SON 500 YILDA 800 TÃœR YOK OLDUÂ
Uluslararası Doğayı Koruma Birliğinin hazırladığı rapora göre geçen 500 yıl içerisinde 800'den fazla hayvan ve bitki türünün nesli tükendi. Raporda, 16.928 türün tükenme tehlikesi altında bulunduğu kaydedildi. Bunlar arasında hem karada hem de suda yaşayabilen (amfibi) türlerin üçte biri, kuş türlerinin sekizde biri ve memelilerin yaklaşık dörtte biri bulunuyor. Rapora göre 1500 yılından itibaren 869 türün nesli tükendi. 290 türün ise tükenmek üzere olduğu veya muhtemelen tükendiği belirlendi. 2004'te nesli tükenen türlerin sayısı 784 idi.

Haberin Devamı

TOPLU MEZARDA 14 CESET BULUNDUÂ
Meksika'nın orta kesiminde yer alan Guanajuato eyaletindeki bir toplu mezarda yakılmış 14 ceset bulundu. Polis yetkilileri, cesetlerin büyük oranda yandığını belirterek, cesetlerde kimlik tespitinin yanı sıra kaç kişi olduklarını belirlemenin de çok güç olduğunu ifade ederek, kalıntılardan 14 veya 15 olabileceklerinin tahmin edildiğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!