Clinton'a yalancı diyenlere bakın!

Güncelleme Tarihi:

Clintona yalancı diyenlere bakın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton'ın seks skandalı yüzünden azledilmesine karşı çıkan pornografik Hustler Dergisi'nin sahibi Larry Flynt, Cumhuriyetçilerin kirli çamaşırlarını bir bir ortaya döküyor. Siyasilerin özel hayatlarıyla ilgili araştırma yürüten Flynt, Senato'da Clinton'ı yargılayacak Cumhuriyetçi Bob Barr'ın da evlilik dışı ilişki yaşadığını ve kürtaj karşıtı fikirleri savunduğu halde karısına kürtaj yaptırdığını öne sürdü.

Büyük jüri önünde Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky ile ilişkisi konusunda kaçamak cevaplar veren Clinton'ı savunan Flynt, Bob Barr'ın (50) da boşanırken benzer soruları reddettiğine işaret etti. Flynt, Barr'ın evlilik dışı ilişki yaşadığı öne sürülen Jerilyn Ann Dobbin ile üçüncü evliliğini yaptığını kaydetti.

1983 yılında Bob Barr'ın eşini kürtaj kliniğe götürüp, masraflarını ödediğini öne süren Larry Flynt, Senato'da Başkan Clinton'ı yargılayacak savcılardan biri olacak Barr'a yönelik suçlamalarını şöyle sürdürdü: ‘Bob Barr, Kongre kulislerinde kalkıp, kürtajın cinayet olduğunu söyledi. Bence bu iki yüzlülükten başka birşey değildir ve yeminliyken yalan söylemekten daha kötüdür.’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!