Çıplak vekile suçüstü

Güncelleme Tarihi:

Çıplak vekile suçüstü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2011 00:00

ABD Temsilciler Meclisi üyesi Chris Lee, internet üzerinden çapkınlık yaptığı ortaya çıkınca istifa etti. Lee’nin baştan çıkarmak istediği kişiye gönderdiği yarı çıplak fotoğrafı internette tıklanma rekoru kırdı.

Haberin Devamı

GENELLİKLE siyasetçileri halkla biraraya getirmesinden dem vurulan internet, bu kez bir siyasetçinin kariyerine darbe vurdu. Hem de yalnızca birkaç saat içerisinde. Her şey, Gawker adlı internet sitesinin, Cumhuriyet Partili Temsilciler Meclisi üyesi Christopher Lee’nin, Craiglist adlı ünlü seri ilân sitesinde, bir kadına kur yapan mesajlarını yayınlamasıyla başladı. Bu haber, çok kısa bir süre içerisinde tüm sosyal paylaşım platformlarında milyonlara ulaştı. Haberin yayınlanmasından yalnızca üç buçuk saat sonraysa, evli ve bir erkek çocuğu olan Chris Lee, senatörlükten istifa etmek zorunda kaldı.
Gencim, yakışıklıyım
Muhafazakârların parlayan yıldızları arasında gösterilen 46 yaşındaki Lee, kendisini “39 yaşında bir lobici” diye tanıtarak, adı açıklanmayan 34 yaşındaki bir kadını tavlamaya çalışmış. Kendisini “formu yerinde, eğlenceli ve zarif bir erkek” olarak tanımlayan Christopher Lee, bununla da yetinmeyip, ayna karşısına geçerek çektiği yarı çıplak fotoğrafını göndermiş. Maryland’den olduğu söylenen kadın ise internette yaptığı araştırmada vekilin foyasını ortaya çıkarmış.

Haberin Devamı

Ailesinden özür diledi

New York’un parlak siyasetçilerinden kabul edilen Christopher Lee, evli ve bir erkek çocuk sahibi. Chris Lee, “Ailemin acı çekmesine neden olan eylemlerim nedeniyle pişmanlık duyuyorum. Onlardan özür diliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!