Chat'le gelen ölüm

Güncelleme Tarihi:

Chatle gelen ölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2008 00:00

Erkek kimliğiyle internette 13 yaşındaki kızı kendine aşık edip, intiharına neden oldu.

Haberin Devamı

Chat ölüm getirdi...

ABD'nin Missouri eyaletinde Lori Drew myspace. com internet paylaşım sitesine erkek kimliğiyle girip, kendine aşık ettiği kızın intiharından yargılanıyor.  49 yaşındaki "Josh Evans" kimliğiyle myspace.com'a üye olan Drew, 13 yaşındaki Megan Meier'e kendisini 16 yaşında bir erkek olarak tanıttı.

Meier bir ay mesajlaştığı sahte kimlikli Drew'a aşık oldu. Ancak Drew sonunda "Sensiz dünya daha iyi" diyerek ağır hakaretler içeren, ilişkilerinin sona erdiğini anlatan bir mesaj attı.

Ertesi gün Meier odasında kendini asmış olarak bulundu. Uzmanlar intihara neden olan yazışmaların kayıtlarını buldu. Drew'in myspace hesabını, Meier'le arkadaş olan kızı hakkında ne düşündüğünü öğrenmek için açtırdığı ortaya çıktı.

Genç kızın annesi "Ondan ayrıldığında çılgına döndü. Benden onu teselli etmemi bekledi. Ancak ben kullandığı küfürlü dilden dolayı sinirlenerek 'o hesabı kapatacaksın' diyerek azarladım. Ertesi gün intihar etti" diye konuştu.

Haberin Devamı

Savcı raporunda "Bu kadın interneti kullanarak genç bir kızı kendine hedef seçmiÅŸtir" dedi. Drew, 20 yıl hapis istemiyle yargılanıyor. Â

  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!