Cecilia’nın kızına Sarkozy’siz nişan

Güncelleme Tarihi:

Cecilia’nın kızına Sarkozy’siz nişan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2007 00:00

Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, geçen hafta boşandığı Cecilia’nın ilk evliliğinden olan kızı Jeanne Marie’nin nişan törenine katılmadı.

CECILIA’nın ilk evliliğinden olan ve Paris Nanterre Üniversitesi’nde okuyan 21 yaşındaki kızı Jeanne Marie, geçen cumartesi gecesi, Paris Haussmann Bulvarı’ndaki bir restoranda Gurvan Rallon (24) adlı Yüksek Teknik Okul öğrencisiyle nişanlandı. Sadece özel davetlilerin bulunduğu törene, geçen hafta Cecilia’dan boşanan Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy katılmadı.

Fransa’nın deniz aşırı topraklarından Reunion doğumlu olan Rallon bir yıldır Jeanne Marie ile arkadaşlık yapıyor. Sarkozy Cumhurbaşkanlığı görevini devraldığı gün, Cecilia ve çocuklarla birlikte Elysee Sarayı’na gelen damat adayını o gün aile fertlerinin hemen arkasında görüntüleyen fotoğrafçılar henüz kim olduğunun farkına varmamıştı.

Daha sonra Sarkozy’yi ABD’nin Wolfeboro kentindeki tatilinde sabah koşusu yaparken görüntüleyen gazeteciler, arkasındaki gencin kim olduğunu sorduklarında "Kızım Jeanne Marie’nin, yakında damadım olacak olan erkek arkadaşı Gurvan Rallon" diyerek tanıtmıştı.

CECILIA’YA KIZDI

Elysee Sarayı’nın, boşanma ile ilgili yorum yapılmayacağını bildirmesine rağmen Cecilia’nın medyaya konuşup fotoğraf çektirmesine Sarkozy’nin kızdığı yorumları yapılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!