Carla Bruni gibi olun, küçük bir Fransız alın

Güncelleme Tarihi:

Carla Bruni gibi olun, küçük bir Fransız alın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 00:00

Avrupa’nın en büyük araç kiralama firmalarından biri olan ve merkezi Almanya’nın Münih kentinde bulunan Sixt, Fransız otomobil markası Citroen C3 için yeni bir reklam kampanyası başlattı.

Firmanın, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve İtalyan asıllı şarkıcı eşi Carla Bruni arasındaki boy farkına atıfta bulunan yeni reklam sloganı şu: “Bayan Bruni gibi olun, küçük bir Fransız’ı tercih edin.”
Sixt’in Fransa departmanı başkanı Jean-Philippe Doyen, “Bu zorlu dönemde müşterilerimizi biraz eğlendirmek istedik. Reklamın amacı bu” dedi. Henüz tepki vermeyen Sarkozy çiftinin reklamı o kadar da komik bulmayacağı sanılıyor.
Yine dava açabilir
Carla Bruni daha önce izin almaksızın kendi ismini kullanarak reklam yapan İngiliz havayolu şirketi Ryanair ve Fransız giyim markası Pardon aleyhine tazminat davaları açmıştı.
43 yaşındaki eski model Bruni, 175 cm boyunda. 55 yaşındaki Sarkozy ise 168 cm ile dünyanın en kısa boylu devlet başkanlarından biri. Sarkozy’nin, eşiyle boy farkını kapatmak için gizli topuklu ayakkabılar giydiği biliniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!