Bush'un şov dünyasında seveni yok

Güncelleme Tarihi:

Bushun şov dünyasında seveni yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2000 00:00

Eğlence dünyasının yıldızları ve dünyaca ünlü sanatçıların Bush'a karşı takındığı tavır günden güne sertleşerek artıyor.
Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Kim Bassinger ve Alec Baldwin'in Bush'un seçimleri kazanması durumunda Amerika'yı terkedeceklerini açıklamasından sonra Bush'a karşı bir sert çıkışta ünlü ses sanatcısı Elton John'dan geldi. Elton John, Bush'un seçimleri kazanması durumunda 'ülkeyi karanlık günlerin beklediğini' söyledi.

Koyu bir Al gore fanatiği olan Elton John, California'da, Amerikan bilgisayar teknolojisinin kalbi Silikon Vadisi'nin belli başlı şirketleri tarafından Gore'un kampanyasına para toplama amacıyla düzenlenen yemekte şarkı söylerken, katılanlardan kişi başına 10 bin dolar alındı.

320 kişinin katıldığı toplantıda konuşan 53 yaşındaki Elton John, "Daha önce hiç siyasilerin para toplama kampanyasına katılmamıştım. Ben 30 yıldır Amerika'ya gelen bir İngilizim. Amerika bana daima çok iyi davrandı. Burada yüzlerce dost yaşıyor. Ben, Başkan Yardımcısı Gore'a inananların başında geliyorum. Onun görüşleri, tamamıyla benim görüşlerime uyuyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!