Bush'un kızına Teksas düğünü

Güncelleme Tarihi:

Bushun kızına Teksas düğünü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2008 12:22

ABD Başkanı Bush'un ikiz kızlarından Jenna, bu cumartesi, Teksas usulü düğünle dünyaevine girecek.

Haberin Devamı

ABD Başkanı George W. Bush'un ikiz kızlarından Jenna, Cumartesi günü nişanlısı Henry Hager ile evleniyor. Bush'ların Teksas'taki çiftlik evinde açık havada yapılacak düğüne 200'den fazla davetli katılacak. Beyaz Saray'ın sadece aileyi ilgilendirdiği gerekçesiyle basın duyurusu yapmadığı düğünün hazırlıkları başladı.

Oscar de la Renta marka gelinlik giyecek Jenna'nın, ikizi Barbara baş nedime olmak üzere 14 nedimesi olacak.
Bush'ların gösterişsiz olmasına özen gösterdikleri belirtilen düğünde Hager, Jenna'ya aile yadigarı olan ve safirlerin de bulunduğu bir elmas yüzük takacak.

Başkan Bush, geçen Ağustosta Hager ile nişanlanan kızının evleneceğinin ilk işaretini dün vermişti. Jenna, babaları görevdeyken evlenen 22. devlet başkanının kızı olacak.

Teksas Üniversitesinin İngilizce bölümünden 2004'te mezun olan Jenna, Washington'da bir okulda öğretmenlik yaptı. Jenna, AIDS hastası bekar bir annenin hikayesini anlatan "Ana's Story: A Journey Hope" adlı bir de kitap yazdı.

Wake Forest Üniversitesinden mezun olan müstakbel damat Hager ise önemli bir Cumhuriyetçi liderin oğlu. Hager, Bush'un eski siyasi danışmanı Karl Rove ve ticaret sekreteri Carlos Gutierrez ile çalışmıştı. Düğünden bir gün önce yaş gününü kutlayacak Hager, Virginia Üniversitesinde işletme alanında master yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!