Bush, Laura’yı ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Bush, Laura’yı ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2006 00:00

Alkole başladığı için terapiste giden Bush, eşinin yanında "Başka kadınlara arzum var. Cinsel fanteziler kuruyorum ama, Laura’yı aldatmadım" demiş.

ABD Başkanı George W. Bush, First Lady Laura’nın yanında "başka kadınları arzuluyorum" diyerek, 28 yıllık eşini gözyaşlarına boğdu. Haftalık "Globe" gazetesinin, Bush Ailesi’ne yakın Teksaslı bir kaynağa dayanarak verdiği habere göre, acı itiraf, Başkan Bush’un yeniden alkole dönmesi üzerine çiftin başladığı bir terapi seansı sırasında geldi. Ardarda gelen siyasi fiyaskolar nedeniyle, Başkan Bush’un tekrar alkole dönmesi, First Lady’den son derece sert bir tepki almış ve terapi uygulamasına başlanmıştı. Laura Bush evliliğini kurtarmak için yoğun çaba harcarken, ABD Başkanı’nın bu ilginç itirafı, First Lady’yi derinden yaraladı.

Buna göre, Bush, eşinin ve terapistin önünde, başka kadınlara şehvet duyduğunu ve cinsel fanteziler kurduğunu, ancak Laura’yı hiç aldatmadığını söyledi. Laura Bush, bu itirafı duyunca yıkıldı ve "Bu sözlerin beni ne kadar üzeceğini bilmiyor muydu?" dedi. Beyaz Saray’da çok sayıda genç ve güzel stajyer kadının bulunmasının, Laura Bush’un ciddi kaygılarını artırdığına dikkat çekildi. Terapiler, Laura’nın ısrarı üzerine başlamıştı. First Lady, durumu kayınpederi George Bush ve eşi Barbara’ya da anlatmıştı. Buna göre, Bush’u bir kenara çeken babası, "Oğlum içki dolabından uzak dur" uyarısında bulundu.

Psikanalist Justin A. Frank, otoriter bir anne ve fazla evde olmayan bir baba ile büyüyenlerin, başkalarının acılarına "kayıtsız" olduğunu ifade etti. Frank, Bush’un, eşinin hislerini hiç hesaba katmamasını bu nedene bağladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!