Bu öneri sadece onun aklına geldi

Güncelleme Tarihi:

Bu öneri sadece onun aklına geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2009 00:17

Kızı gece kulüplerinde striptiz yapan imam, yaptığı eğlenceli bir öneriyle yine gündem yarattı.

Haberin Devamı

KIZI GECE KULÜPLERİNDE STRİPTİZCI 

Radikal söylemlerinden dolayı İngiltere'den sınırdışı edilen imam Ömer Bekri Muhammed, "Uzaylıları Müslüman yapmak için kolları sıvamalıyız" dedi. Bekri son olarak kızı gece kulüplerinde striptiz yapınca gündeme gelmişti.

Radikal söylemleri nedeniyle İngiltere'den sınırdışı edilen El Kaide yanlısı 50 yaşındaki imam Omar Bakri Mohammed takipçilerine uzaylıları Müslüman yapmaları çağrısında bulundu.

‘Çılgın Marslılar' (Mars Attacks) filmindeki karakterlerden biri gibi davranan Omar Bakri Mohammed, Müslümanlığın sadece dünya genelinde değil ayrıca galakside de yayılmasını istedi. Bakri, internet üzerinden yaptığı çağrıda “Müslümanlar olarak, bütün galaksinin yüce Allah'a boyun eğmesini sağlamak zorundayız. Allah, bütün canlıları ona itaat ve ibadet etmesi için yarattı” dedi.

Hapse atılması halinde işkenceye maruz kalacağını öne süren ve kaçmak için planlar yaptığı belirtilen Omar Bakri'nin, yeni bir isim ve pasaport almak için gizli görüşmeler yaptığı bildirildi. Omar Bakri'nin kızı Yasmin Fostok, slikonlarını babasının sosyal yardım olanaklarıyla yaptırması ve internetten tanıştığı bir İngiliz ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Din ve ahlak konularında katı görüşleriyle tanınan radikal imam Ömer Bekri Muhammed’in kızı Yasmin Fostok’un Londra’daki gece kulüplerinde striptiz yaptığı ortaya çıkmıştı. Kızgın imam "Onun davranışlarından Türk eşi sorumlu" demişti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!