Bu görüntü gizlice çekildi

Güncelleme Tarihi:

Bu görüntü gizlice çekildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 17:42

Çık çık bitmiyor. Burj Dubai dünyanın en yüksek binası. Tam 818 metre yüksekliğinde. Binanın resmi açılışı Ocak 2010'da yapılacak ve şimdiye kadar zirveden görüntü çekilmesine izin verilmedi.

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜ ZİRVEDEN GİZLİCE ÇEKİLDİ-WEB TV

Alman Bild gazetesi Burj Dubai'nin zirvesinden çekilen görüntüleri ele geçirerek yayınladı. BirleÅŸik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde inÅŸa edilen Burj Dubai 818 metreyle dünyanın en yüksek binası unvanına sahip.Â

Burj Dubai'nin zirvesinden aşağıya bakıldığında yerdeki bir insan neredeyse sinek gibi görülüyor. Alman Bild gazetesinin ele geçirdiği görüntüleri binada çalışan inşaat işçileri çekti. Dünyanın en büyük binasının açılış töreni 4 Ocak 2010'da yapılacak.


DÃœNYADAN KISA KISA...

GENELEVDE KONSER VERÄ°LECEKÂ
Genelevde klasik müzik konseri verilecek. Eserlerde erotik şarkılardan seçildi. Almanya'nın doğusundaki Leipzig kentinde bir klasik müzik orkestrası, "konser salonlarının atmosferinden uzak" dinleyicilerle buluşmak için başlattığı dizi konserleri çerçevesinde cuma günü bir genelevde konser verecek.

Haberin Devamı

DOMUZ GRÄ°BÄ° OLDU AMA BEBEĞİNÄ° SAÄžLIKLI DOÄžURDUÂ
Çin'in kuzeyinde bulunan Hıbey eyaletinin Çinhuangdao şehrinde, İnfluenza A/H1N1 virüsünün yol açtığı domuz gribi hastası bir kadın, sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi.çin'in kuzeyinde bulunan Hıbey eyaletinin Çinhuangdao şehrinde, İnfluenza A/H1N1 virüsünün yol açtığı Domuz gribi hastası bir kadın, sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!