Bu da Almanların Halis Ağa's

Güncelleme Tarihi:

Bu da Almanların Halis Ağas
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2009 00:55

Almanya'da 89 yaşındaki ‘bira kralı' 27 yaşındaki mankenle evlendi.

Haberin Devamı

MANKENLE EVLENEN ALMAN HALİS AĞA

İşadamı 71 Halis Toprak'n kendisinden 54 yaş küçük 17 yaşındaki kızla evlenmesine benzer evlilik Almanya'da konuşulmaya başladı. Frankfurt'un saygın isimlerinden 89 yaşındaki Bruno H.Schubert'n, kendisinden tam 62 yaş küçük olan Etiyopyalı bir mankenle evlendi.

Bild gazetesi internet sitesinde yer verdiği bir haberde, Frankfurt'un en saygın isimlerinden olan Bruno H.Schubert ile manken Meharit'in evliliğine yer verdi. Gazete ‘bira kralı' olarak tanımladığı Bruno H.Schubert'in, evliliği için “Bu gerçek bir aşk evliliğidir” dediğini yazdı. Yeni çiftin evliliklerinin çok gizli ve bir o kadar da hızlı geliştiğini yazan Bild, 90 yaşına basmasına az süre kala mankenle evlenen Bruno H.Schubert'un, “Meharit ile gelecek hakkında konuşurken, kendisiyle evlenmek istediğimi söyledim. O da kabul etti. Nikahın bir an önce gerçekleşmesi için gerekli işlemleri hızlandırdık” dediğini aktardı.

Haberin Devamı

Sürpriz nikahın Perşembe günü saat 10.00'da Bayern’de kıyıldığı belirtilirken çiftin nikahta özel yöresel kıyafetleri giydiklerini ve fotoğrafçı da davet etmedikleri belirtildi. Kendisinden 62 yaş daha büyük adamla evlenen manken Meharit'in ise, “Kocam bana şahane bir yüzük hediye etti” dediği belirtildi. Nikahta şahitlere bile ihtiyaç duyulmadığını yazan Bild, sadece patron Bruno H.Schubert'in köpeğinin bulunduğunu ve Bruno H.Schubert'in köpeği için “O kuyruğunu sallamasıyla nikaha okey verdi” diye anlattığına yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!