Botokslu Marksist öncesi ve sonrası

Güncelleme Tarihi:

Botokslu Marksist öncesi ve sonrası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2010 00:00

Brezilya’nın yeni Devlet Başkanı Dilma Rousseff’in (63) sadece politik hayatı değil fiziksel görüntüsü de büyük bir dönüşüm sürecine uğradı. Yarın Brezilya’nın ilk kadın devlet başkanı sıfatını alacak eski komünist gerillanın dönüşümü, 2009 yılında gülüşünü güzelleştirmek için diş tedavisi görmesiyle başladı.

Tedavi, dişlerin düzeltilmesini, temizlenmesini ve beyazlatılmasını da içeriyordu. Daha sonra yüz gerdirme ve botoks’a geçen Rousseff, sarkan göz kapakları için de ayrı bir estetik ameliyat geçirdi.

Gençleşme yolunda hızla ilerleyen kadın lider, bu işlemlerin ardından da dermatolojiste giderek cildini düzelttirdi. Aynı dönemde lenfoma teşhisi konulan Rousseff için bu zorlu operasyonlar iki katı daha yorucu geçti.

Hastalığı, 4 kemoterapi seansıyla tedavi edildi. Tedavi sonrasında tekrar saçlarına kavuşan Rousseff, fiziksel değişimine kaldığı yerden devam etti ve bu kez bronzlaşmaya başladı, makyaj stilini değiştirdi.

* Kampanya yöneticisi Fernando Pimentel, onu Brezilya’nın en ünlü kuaförü Celso Kamura’ya götürerek modern bir saç stiline ve rengine kavuşturdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!