BM diplomatları:Soykırım yapıyor

Güncelleme Tarihi:

BM diplomatları:Soykırım yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2011 00:00

Libya’nın Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki daimi temsilciliğinde çalışanlar, Kaddafi’yi “soykırım” yapmakla suçladı ve istifasını istedi. BM’nin New York’taki merkezinde basına konuşan Libya’nın daimi temsilci yardımcısı İbrahim Dabbaşi şunları söyledi: “Libya halkı 42 yıldır sabrediyor. Artık yeter.

Haberin Devamı

KARAKOLU BÖYLE ATEŞE VERDİLER / WEB TV

 

LİBYA'DA İSYAN BÜYÜYOR / FOTO GALERİ

 

LİBYA'DAN TAHLİYE EDİLEN TÜRKLER İSTANBUL'A GELDİ / WEB TV

Bir an önce ülkeyi terk etmesi gerektiğini düşünüyorum. Libyalıları öldürmeyi bırakmalı. Albay Kaddafi’nin sonu geldi. Günleri sayılı. Ya kendisi bırakacak ya da Libyalılar ondan kurtulacak. Hiç kuşkusuz kendisini yargılamak en iyi yol olacak. Ebu Selim cezaevindeki soykırımı, şimdi yaptığı soykırımı ve 42 yılda işlediği diğer suçları kendisinden dinlemek en iyisi.”

El Kardavi’den fetva: Öldürün

Sünnilerin önde gelen din adamlarından Mısırlı Yusuf el Kardavi, dini programlar da yaptığı El Cezire televizyonuna konuştu: “Libya ordusunda Kaddafi’ye bir kurşun sıkabilecek durumda olan kim varsa bunu yapmalı ve Libya’yı ondan kurtarmalı.” Katar’da yaşayan El Kardavi, Libya askerlerinin “kendi halklarına saldırma yönündeki emirlere uymamasını” da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

     


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!