Blair, Hollandalı turisti ölümden kurtarmış

Güncelleme Tarihi:

Blair, Hollandalı turisti ölümden kurtarmış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

İngiltere Başbakanı Tony Blair'in yılbaşı tatilini geçirdiği Şeyşel Adaları'nda Hollandalı bir turisti ölümden kurtardığı ortaya çıktı.

The Times gazetesinin haberine göre, Şeyşel Adaları'nda kendisine tahsis edilen 45 metrelik bir yatta gezinirken denizin ortasında sallanan bir el gören Blair durumdan hemen koruma görevlililerini haberdar etti. Gazete, boğulmak üzere olan Hollanda turistin hemen yata alınarak kurtarıldığını belirtirken 'Blair'in bu kurtarma operasyonu sırasında ıslanıp ıslanmadığı bilinmiyor' diye başbakana takılmadan da edemedi.

The Times'da yer alan bir başka kahramanlık öyküsü de anamuhalefet lideri muhafazakar William Hague ile ilgili. Gazeteye göre, yılbaşı için, yeni eşi Ffion ile dağı tercih eden Hague Montana'da kar motosikleti üzerinde bir kurtla burun buruna geldi. Hague'ın eşini ‘kurttan nasıl kurtardığını’ gazete yine mizahi üslubuyla şöyle anlattı : ‘Bir an Hague ile kurt gözgöze geldiler ve kurt arkasını dönüp gitti!’

İngiltere Başbakanı Tony Blair, olaylı Güney Afrika gezisinden sonra, Kuveyt'e geldi. Burada Kuveyt Veliahtı ve Başbakan Şeyh Abdullah El-Sabah ile görüşen Blair, Saddam'ı tehdit etmekten de geri kalmadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!