Blair: "bebek de bakarım Başbakanlık da yaparım"

Güncelleme Tarihi:

Blair: bebek de bakarım Başbakanlık da yaparım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bu ay sonuna doğru dünyaya gelecek olan çocuğunu dört gözle beklediğini her fırsatta dile getiren Tony Blair, New York Times'da yayınlanan röportajında "herkesin tüm işlerimi bırakıp çocuğumla ilgileneceğimi söylememi beklediğini biliyorum fakat böyle bir açıklama pek de gerçekçi olmaz. Doğacak olan çocuğuma olabildiğince çok zaman ayıracağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

47 yaşındaki Blair, geçen ay gazetelerde yayınlanan demeçlerinde 45 yaşındaki eşi Cherie'nin bebeğin tüm bakımı üstlenmesini haksızlık olarak gördüğünü ve doğumdan sonra ona destek olacağını belirtmişti. Blair çiftinin dördüncü bebeğinin doğumunun 24 Mayıs'ta olması bekleniyor. Blair, "İngiliz halkı benden dürüst bir açıklama bekliyorsa, o zaman söylüyorum; Başbakanlığı bir kenara bırakamam" dedi.

Bugüne kadar diğer 3 çocuğunun bakımında eşine yardımcı olmaya çalıştığını söyleyen Tony Blair, eşinin uykusunun çok ağır olduğunu, bu nedenle geceleri bebeklerin bakımından kendisinin sorumlu olğunu vurguladı. Eşinin döndüncü bebeğe hamile olduğunu açıkladığında, inanamadığını ve bunu bir şaka olarak aldığını söyleyen Blair, eşinin ciddi olduğunu söylemesi üzerine birkaç dakikalık bir şokun ardından kendine gelebildiğini söyledi. Blair çiftinin diğer çocukları Euan 15, Nicky 14 ve Kathryn 11 yaşında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!