Berlusconi’nin eşi Veronica’nın 20’li yaşlardaki pozları

Güncelleme Tarihi:

Berlusconi’nin eşi Veronica’nın 20’li yaşlardaki pozları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2007 00:00

Merkez Sol’da kurulacak yeni parti için teklif alan İtalya’nın eski "First Lady"si Veronica Lario’nun 20 yaşındayken çekilen yayınlanmamış fotoğrafları "Chi" dergisine kapak oldu.

Demokrat Parti için kurucu üyelik önerilen Veronica Lario, kocası eski Başbakan Silvio Berlusconi’ye saygısından bu teklifi geri çevirince İtalya’nın gündemine oturmuştu. Ülkenin ünlü magazin dergisi "Chi", Veronica Lario’nun yetmişli yıllardaki ilk sevgilisi Paolo Gotti’nin çektiği bir dizi siyah-beyaz fotoğrafını ele geçirip son sayısında kapak yaptı. Veronica Lario’nun 20 yaşında verdiği pozların reklam ajanslarına gönderilmek üzere çekildiği de ilk sevgilisi tarafından belirtildi. Aynı zamanda mimar olan Paolo Gotti, Veronica Lario’yu şöyle anlattı:

"Sık sık isim değiştirirdi. Örneğin benimle beraberken Raffaella’ydı. Ama asıl adı Miriam Bartolini’dir. Tutkuyu yaşardı. Biraz içine kapanık ve sessizdi. Çabuk duygulanır ve bu ağlamaya kadar giderdi. Yine sessiz ve sakin yerleri severdi. Fotoromanlarda oynamayı düşlerdi. Romantik takılırdı. Şiir ve felsefe düşkünüydü. Tek kompleksi göğüslerinin büyük olmasıydı. ’Tanrı bol keseden yaratmış’ derdi. Ama o kadar güzeldi ki bu ayrıntı kimsenin gözüne çarpmazdı. O dönemlerde iyi bir solcuydu."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!