Bekarların gözdesi niÅŸanlandı

Güncelleme Tarihi:

Bekarların gözdesi nişanlandı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 13, 2009 00:10

Ne Hollywood starı, ne güzellik kraliçesi. O, dünyanın en güzel prensesi. Herkes peşindeydi ama o artık "beyaz atlı prensini" buldu.

Haberin Devamı

Dünyanın en güzel prensesi

İsveç kraliyet ailesinin en küçük prensesi Madeleine, beş yıldır arkadaşlık yaptığı avukat Jonas Bergström ile nişanlandı.

Kraliyet ailesinin basın sekreterliÄŸinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Madeleine'in 30 yaşındaki Jonas Bergström ile ne zaman niÅŸanlandığı hakkında ayrıntı verilmedi.Â

Bekarların gözdesi nişanlandı

Prenses ve nişanlısı Jonas Bergström.

Açıklamada, Prenses Madeleine'nin düğününün ablasının düğününden ve 2010 genel seçimlerinden sonra yapılacağı bildirildi.

Prenses Madeleine'in ablası Veliaht Prenses Victoria, geçen Şubat ayında iş adamı Daniel Westling ile nişanlanmıştı.

HEM PRENSES HEM DÜŞES

Haberin Devamı

İsveç Prensesi Madeleine, "Hälsingland ve Gästrikland Düşesi" aynı zamanda. Tam ismi Madeleine Thérèse Amelie Josephine. 27 yaşında ve İsveç tahtının üçüncü sıradaki varisi. Hukuk, bilgisayar ve güzel sanatlar eğitimi alan Prenses tam bir sporcu. Binicilik dalında Anna Svensson takma adıyla katıldığı yarışlarda şimdiye kadar pek çok ödül kazandı.

MEDYADAN HEP KAÇTI

Fransız dergisi "Voila" tarafından geçen haftalarda yapılan bir anket sonucunda "Dünyanın En Güzel Prensesi" seçilen Prenses Madelaine, bir zamanlar Monaco prensesleri ya da İngiliz Kraliyet Ailesi'nin prensenleri gibi sakandallara karışmak bir yana medyadan da köşe bucak kaçıyor.

Medya onu bir tek İsveç'in başkenti Stockholm'de yapılan Nobel ödül törenlerinde ya da yardım kuruluşlarının düzenledikleri etkinliklerde görüntüleyebiliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!