Başkonsolos Karartı: Önerilerinizi bekliyorum

Güncelleme Tarihi:

Başkonsolos Karartı: Önerilerinizi bekliyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 11:06

Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, Ramazan Bayramı dolayısıyla başkonsolosluk rezidansında bir davet verdi.

Haberin Devamı

TOPLUMUN beklenti ve sorunlarını çözmek için işbirliği çağrısı yapan Karartı, davette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ramazan ayı dolu dolu geçti. İftarlarda bir araya geldik, bayramı da birlikte kutluyoruz. Temmennim, bu birlikteliği yalnızca bayramlarla sınırlı tutmayıp, yılın tamamına yaymaktır. Ramazan, toplumun geniş kesimleriyle birlikte olma fırsatı verdi. Bu birlikteliği ilerleyen dönemde devam ettirmek en büyük arzum. Başkonsolosluk, konsolosluk işlemlerinin yapıldığı klasik bir devlet kapısı olarak görülmemeli. Bizim açımızdan konsolosluk konsepti farklı. Sizlerin de böyle görmesini arzu ediyorum.”

Başkonsolos Karartı: Önerilerinizi bekliyorum

Haberin Devamı

HER ZAMAN BİR ARADA OLMALIYIZ

“Toplumumuzun farklı beklentileri ve sorunları var. Hayatın değişik alanlarından gelen insanlar olarak hepinizin bizim çalışmalarımıza sağlayacağı destekler son derece önemli. Çalışmalarımıza yön verecek, ışık tutacak fikirlerinizi, tavsiyelerinizi, önerilerinizi her zaman bekliyorum. Benim kapım herkese açık. Her zaman sizlerle temas halinde, ilişki içinde toplumumuzun ihtiyaçlarını karşılamaya dönük gayretler içinde bir arada olmalıyız.”
Davete Hessen milletvekilleri Turgut Yüksel (SPD), İsmail Tipi (CDU), Almanya Türk Toplumu Eş Başkanı Atila Karabörklü, Almanya Türk Öğretmenler Dernekleri Federasyonu Başkanı Yücel Tuna, MÜSİAD Başkanı Musa Aydın, ATİYAB Başkanı Ertan Köse’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Başkonsolos Karartı: Önerilerinizi bekliyorum

BAKMADAN GEÇME!