Başbakan'ın yaşamı internette

Güncelleme Tarihi:

Başbakanın yaşamı internette
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 17:29

İngiltere Başbakanı Tony Blair'i çalışırken görmek isteyen İngiliz seçmenler, bundan böyle Başbakanlık Konutu'nun internet sitesine girerek meraklarını tatmin edebilecekler.

Haberin Devamı

Başbakanlık Konutu Downing Street 10 numaranın web sitesinde www.pm.gov.uk, “Tony Blair'in yaşamında bir gün” adlı 3 dakika 30 saniyelik videoklipte, Başbakan Blair, kravatlı halde Amerikan Başkanı George Bush ile ceketsiz bir halde bürosunda ve eşofmanlı olarak öğrencilerin önünde top oynarken görülüyor.

Amacı, son kamuoyu araştırmalarına göre popülaritesi ve güvenilirliği büyük ölçüde düşen Blair'in nasıl çalıştığını kamuoyunun gözleri önüne sermek olan kısa film, İngiliz Başbakanı'nın özellikle gençler ve kadınlar önündeki imajını düzeltmeyi hedefliyor.

Kısa filmde, günlük yaşamından çeşitli sahnelerden sonra Tony Blair, ABD Başkanı George Bush, Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya'nın yeni Başbakanı Angela Merkel ile görüntülerinin yanı sıra Başbakanlık Konutu'nda birçok davetliyi kabul ederken gösteriliyor.

Haberin Devamı

Tony Blair, filmde milletvekillerinin, gazetecilerin sorularını yanıtlıyor, kabine ve G8 toplantısına başkanlık ediyor ve tüm bunları güler yüzle yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!