Barbra ve Sharon'la da yatmış

Güncelleme Tarihi:

Barbra ve Sharonla da yatmış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton'ın cinsel ilişki kurduğu iddia edilen stajyer Monica Lewinsky'nin bugün büyük jüriye ifade vermesi beklenirken, Başkan'ın daha önce Hollywood'un ünlü aktristleri Barbra Streisand ve Sharon Stone'la da beraber olduğu iddia ediliyor.

İddialara göre, Barbra Streisand, 1993 yılında, Hillary Clinton, Washington dışındayken Beyaz Saray'da Başkan ile bir gece geçirdi. Olayı öğrenen Hillary Clinton iki gün eşiyle konuşmadı. Clinton'ın eski bir danışmanı ise ‘Başkan’ın Sharon Stone için yandığını' öne sürerek, ‘Mutlaka birliktelikleri olmuştur. Bill Clinton için öncelik cinselliktedir’ dedi. Sharon Stone ise daha önce, en büyük arzusunun Beyaz Saray'da Clinton'un külotunu kafasına geçirerek koşmak olduğunu söylemişti. Clinton'un ‘Night Court’ adlı TV dizisinin seksi yıldızı Markie Post ile de otellerde buluştuğu iddia ediliyor. Markie Post'un, Beyaz Saray'ın Lincoln Odası'nda çekilmiş bir fotoğrafı ise bir gazetede yayınlandı.

Clinton'un Kasım 96 seçim kampanyası sırasında Post ile California'da bir otelde sık sık buluştuğu kaydedildi. Seks skandalı yüzünden koltuğunu sallanan 51 yaşındaki Clinton'un, yüzlerce kadınla evlilik-dışı ilişkide bulunduğu iddia ediliyor.

Bu arada önceki gün annesi büyük jüriye ifade veren Monica Lewinksy'nin bugün jüri önüne çıkması bekleniyor. İlk ifadesinde Clinton'la birlikte olduğunu yalanlayan Lewinsky, ifadesini değiştirmek için yargı dokunulmazlığı istiyordu. Basında yer alan ifadelere göre Monica, Clinton'la birlikte olduğunu ancak Başkan'ın kendisini bu ilişki konusunda yalan söylemeye zorlamadığını anlatacak. Aksi halde Clinton, kızı yalan söylemeye zorladığı gerekçesiyle federal bir suç olan adaleti yanıltmakla suçundan yargılanabilecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!