Bankaya bile çıplak gidiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Bankaya bile çıplak gidiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2008 07:16

Bu kadarına da pes artık. Dünyanın en çıplak kentinde bankaya bile çıplak gidiyorlar.

Haberin Devamı

Çıplaklar kenti Cap D'Agne

Dünyanın en çıplak kenti. Yasal olarak herhangi bir kısıtlama yok. Ä°steyen çıplak dolaÅŸabiliyor. Yaz sezonunda nüfusu 40 bine ulaşıyor. Herkes anadan üryan. Bırakın plajları, bankaya bile çıplak gidiyorlar. Fransa'nın sahil kenti Cap D'Agde'i yaz aylarında çıplaklar basıyor. Kendilerine 'natürist' ya da 'doÄŸacı' diyen bu insanlar artık sadece plaja deÄŸil, sokaÄŸa çıplak çıkabiliyor, alışverisÅŸe ya da bankaya bile o vaziyette gidebiliyor.                                                                                                  Â

Paris'e hızlı trenle 5 saatlik mesafede, ünlü tarihi kent Carcassonne'un batısında, harika plajlarıyla bir zamanlar normal turistik bir yer olan Cap D'Agde artık sadece 'natürist'lerin tatil beldesi. Jade Jagger ve daha pek çok ünlünün de uğrak yeri olan Cap D'Agde her geçen yaz daha da kalabalık oluyor.

Bankaya bile çıplak gidiyorlar
Dünyada pek çok özel 'çıplaklar kampları' var. Bir tatil komleksi ya da plajla sınırlı. Ama Cap D'Agde 'çıplaklar kampına' dönüşmüş kent olarak tek örnek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!