Bakalım bu skandal yere serecek mi

Güncelleme Tarihi:

Bakalım bu skandal yere serecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 01:31

Geçen yıl istediği akşam yemeğini hazırlamadığı için bir prodüktöre yumruk attığı için İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin popüler otomotiv programı Top Gear’ın sunuculuğundan kovulan Jeremy Clarkson, yeni bir skandala imza attı.

Haberin Devamı

Clarkson, kadın boksu izlemeyi sevenleri ‘cinsi sapıklar’ olarak tanımlayıp erkek sporcuların kadın sporculardan daha fazla para kazanması gerektiğini söyleyerek, tartışma yarattı. Clarkson, İngiliz Sun gazetesi için kaleme aldığı köşe yazısında, “Erkek sporcuların maçlarına kadın meslektaşlarına kıyasla daha fazla seyirci topladıklarını ve bu nedenle daha fazla para kazanmaları gerektiğini” söyleyen tenis şampiyonu Novak Djokovic’i savundu.

İŞİN ÖZÜ BUYMUŞ

Yazıda özellikle kadın boksörlerin kazandıkları parayı hak etmediğini iddia eden Clarkson, “Kova kova terleyen tıknaz bir kadın, dövüş gecesinde eve 750 sterlin götürebilirse kendini şanslı saymalı” dedi.
Clarkson sözlerine, “İşin özü şu ki kadın boksu karşılaşmalarını izlemeye gidenler sadece boksörlerin aileleri ve birkaç da cinsi sapık” diyerek devam etti. Clarkson’ın yazısı sosyal medyada yoğun eleştirilere hedef oldu.

BAKMADAN GEÇME!