Ayrılık açıklaması bugün mü

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık açıklaması bugün mü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2007 00:00

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile karısı Cecilia’nın ayrılık kararını bugün resmen kamuoyuna duyuracakları ileri sürülüyor.

Cecilia Sarkozy’nin yaz sonundan beri kocasının yanında görünmeyip sık sık Cenevre Gölü kıyısındaki La Reserve adlı kaplıca oteline kaçması ayrılık dedikodularına güçlendirdi. L’Express dergisinin editörü Christophe Barbier, "Sarkozy’lerin ayrılacağı artık açık bir sır. 2005 yılı sonunda evlilikleri biter gibi olmuştu. Ancak bu sefer gerçekten bitiyor" dedi. Rakip dergi Le Nouvel Observateur ise çiftin ayrılık kararını bugün resmen açıklayabileceğini yazdı.

Fransız medyası, Cecilia Sarkozy’nin uğrak yeri haline gelen Cenevre’deki La Reserve Hotel’e odaklanırken, Bayan Sarkozy’nin en son 2005 yılında Richard Attias ile ilişkisi sırasında kenti ziyaret ettiğini hatırlattı. Cecilia Sarkozy’nin Cenevre’de görüldüğünü ilk kez yazan İsviçre gazetesi Journal du Tribune, "Madam, ayrılık kararını açıklama için cumhurbaşkanının danışmanlarından gelecek işareti bekliyor" dedi.

Fransız gazeteleri dün, Bayan Sarkozy’nin geçen hafta sonunu Paris’teki Montaigne Bulvarı’nda şık butiklenden alışveriş yaparak geçirdiğini, kocasının ise ise Normandiya’yı ziyaret ettiğini yazdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!