Ayıp yorgan altından çıktı

Güncelleme Tarihi:

Ayıp yorgan altından çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2007 11:22

Bir zamanlar 'yatak altına' gizlenen, hatta insanları utandıran "porno" artık günlük yaşamın göz önünde yaşanan sıradan bir parçası haline geldi. Özellikle de görselliğin ön plana çıktığı işlerde cinsellik prim yapıyor. Doğal olarak bunu kullanan insanların sayısı da giderek artıyor.

Haberin Devamı

Hayatın tam içinde - Foto-galeri

Bunun en çarpıcı örneklerinden biri de pek çok ülkede milyonlarca kişinin gözlerini kırpmadan izlediği Naked News adlı haber programı. Bir yandan haberleri sunarken bir yandan da üzerindeki giysileri çıkartan birbirinden güzel kızların sunduğu bu program her ülkede izlenme rekorları kırıyor. Üstelik bu programda spiker olarak çalışmak da hiç kolay değil.

Geçen ay özel ve zorlu bir elemeden geçerek Naked News'un (Çıplak Haberler) ABD versiyonunda spiker olma yani kameralar önünde soyunma hakkı kazanan 31 yaşındaki Holly Eglinton bu şekilde haber sunmanın "eğlenceli, özgür ve asi" olduğunu söylüyor. Ellington, "Bu işin kişiliğini yansıttığının da" altını çiziyor.

Günümüzde cinselliğin bu kadar öne çıkmasının, saklamaktan çok göz önüne çıkartılmasının hoş olmadığını belirten terapistler internette tanıştıkları insanlarla konuşan ve hatta sanal seks yapan genç kızların yaş ortalamasının iyice düştüğünü ve bunun oldukça önemli toplumsal bir sorun olduğunu belirtiyor. 

Haberin Devamı

Cinselliğin bu kadar göz önünde olmasının  gençleri depresyona soktuğunu söyleyen uzmanlar, bunun yanısıra farklı sorunu da beraberinde getirebileceğini eklerken bir an önce çözüm getirilmesi gerektiğini belirttiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!