Avrupa'nın son peri masalı

Güncelleme Tarihi:

Avrupanın son peri masalı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 07, 2010 00:00

Avrupa, Prens Charles ile anaokulu öğretmeni Diana Spencer’ın 1981’deki düğününden bu yana en büyük peri masalına hazırlanıyor. Yeni masalın kahramanları İsveç Prensesi Victoria ve spor hocası Daniel Westling.

Haberin Devamı

AVRUPA'NIN SON PERİ MASALI / FOTOGALERİ

Ä°sveç’in kuzeyinde bir orman köyünden gelen Daniel Westling’in (37), bir gün babası Ä°sveç Kralı 16. Carl Gustav’ın tahtına oturacak veliaht Prenses Victoria (32) ile evlilik yoluna girmesi kolay olmamış. Çift, 2002’de Stockholm’de bir spor salonunda tanışıp birbirlerine aşık olmuÅŸlar. Ancak kızı için Danimarkalı bir prens düşünen Kral, onun bir köylüyle iliÅŸkiye girmesine uzun süre karşı çıkmış. Hatta çift, 2004’te bu yüzden ayrılma noktası gelmiÅŸ. Sonunda Daniel’in bir Prens gibi eÄŸitilmesi koÅŸuluyla Kral evliliÄŸe razı olmuÅŸ. Â

Saray nedimleri Daniel’e görgü dersleri vermiş, yabancı dil, tarih ve politika öğretmişler. Bir halkla ilişkiler firması onun imajını düzenlemiş, en iyi terzi ve kuaförlere gitmesi sağlanmış. 1 Temmuz 2008’de sarayda bir odaya taşınan Daniel Westling’in kısa sürede tam bir Prens’e dönüşmesi en yakınlarını bile şaşırtmış. Masal, 19 Haziran’da yapılacak düğünle mutlu sona bağlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!