Arnavutluk parlamentosunda yumruklar konuştu

Güncelleme Tarihi:

Arnavutluk parlamentosunda yumruklar konuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2011 12:43

Arnavutluk’ta 4 kişinin hayatını kaybettiği 21 Aralık protestolarından sonra ilk kez muhalefet partisinin de katıldığı meclis toplantısında yumruklar konuştu.

Haberin Devamı

MECLİSTE YUMRUKLAR KONUŞTU / WEB TV

Meclis Başkanı Josefina Topali gündem sırasını sunduktan sonra, muhalefetteki Sosyalist Parti milletvekilleri 21 Aralık olaylarının gündeme getirilmesini istedi. 21 Aralık olaylarının görülmeyeceğini söyleyen iktidar partisi milletvekili Armando Prela, beklenmedik bir anda muhalefet partisi milletvekili Edi Palokay tarafından yumruklandı.

Bu arada meclis salonundaki milletvekilleri ayağa kalıp kürsü önünde itişip birbirlerini tartakladı. Durumu sakinleştirmek amacıyla Meclis Başkanı Josefina Topali, oturuma 15 dakika ara verdi. Aradan sonra salona giren muhalefet partisi milletvekilleri, bu kez iktidar partisi milletvekillerine ’katiler’ diye bağırınca ortalık yine karıştı. Kürsü önünde arbede yaşandı.

Meclis Topali’nin talimatıyla muhalefet partisi milletvekilleri salondan çıkarıldı ve toplantı sona erdi. Yumruklanan milletvekili Armando Prela ise hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Meclis çıkışında muhalefet partisi milletvekilleri 18 Şubat’ta büyük protestolar düzenleyeceklerini ve Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa’dan hesap soracaklarını açıkladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!