Arkadaşlarının çoğu erkek olan kadınların cinsel hayatı daha renkli

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşlarının çoğu erkek olan kadınların cinsel hayatı daha renkli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 13:58

ABD’deki Oakland Üniversitesi’nden bilim insanlarının gerçekleştirdiği yeni bir araştırma, arkadaşlarının çoğunluğu erkek olan kadınların tüm hayatlarını hemcinsleri arasında geçirenlere kıyasla daha sık ve daha kaliteli seks yaptığını ortaya koydu.

Haberin Devamı

Bulgularını Journal of Comparative Psychology isimli akademik dergide yayımlayan uzmanlar; erkeklerin, partnerlerinin çevresindeki diğer erkekleri ister istemez tehdit olarak gördüğünü ve bu nedenle ilişkilerini korumak için yatakta daha çok efor sarf ettiğini söyledi.

Kırk çiftin sosyal hayatlarının ve cinsel alışkanlıklarının incelendiği araştırmayı gerçekleştiren ekibin başında bulunan Michael Pham, Fusion’a yaptığı açıklamada, “Birçok bilimsel araştırma erkeklerin partnerlerinin onları aldatabileceğini düşündüklerinde tahrik olduğunu gösteriyor. Bu elbette erkeklerin aldatılmak istediği anlamına gelmiyor. Bu sadece aldatılma tehlikesini hissettikleri zaman erkeklerin bilinçaltında seks yapıp sperm yarışına katılma isteğinin doğduğunu gösteriyor” dedi.

Haberin Devamı

Pham, “Dozunda kıskançlık bir çiftin cinsel hayatına büyük katkı sağlayabilir” ifadesini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!