Arafat beklerken Clinton Monica ile cilveleşmiş

Güncelleme Tarihi:

Arafat beklerken Clinton Monica ile cilveleşmiş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Yaser Arafat Beyaz Saray'da kabul edilmeyi beklerken, Başkan Clinton'ın, Oval Ofis'te puroyla kendini tatmin eden Monica Lewinsky'i seyrettiği ortaya çıktı.

ABD Başkanı Bill Clinton'ın Monica ile yaşadığı yasak ilişki, seks, ihanet ve yalanlarıyla bol izleyici çeken pembe dizileri geride bıraktı. İngiliz basını, Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Yaser Arafat, Beyaz Saray'da kabul edilmeyi beklerken, Başkan'ın Havana purosuyla kendini tatmin eden Beyaz Saray stajyeri Monica'yı izlediğini yazdı.

Sözkonusu iddia dünkü The Sun ve The Mirror Gazeteleri'nde yer aldı. Haberin ABD gazeteleri ve NBC televizyonu tarafından doğrulandığını belirten İngiliz gazetelerine göre, bu iddia ilk kez Monica'da Başkan'ın spermleriyle lekelenmiş bir elbise bulunduğu yolundaki söylentiyi yayan İnternet'te dedikodu yazarlığı yapan Matt Drudge tarafından ortaya atıldı.

ORGAZM OLDU

İddiaya göre, Başkan'a oral seks yaptığını itiraf eden Monica Lewinsky, bir defasında Oval Ofis'te Başkan'ın karşısına geçerek Havana purosuyla kendini tatmin etti. 25 yaşındaki Monica orgazm olurken, onu seyreden ve bazı seksi hareketlerde bulunan Clinton, iddiaya göre büyük jüriye verdiği ifade de 1 Mayıs 1996 tarihinde gerçekleşen bu olayı kabul etti.

Clinton çalışma odasında Monica ile oynaşırken, Ortadoğu barışı açısından hayati bir görüşme için Washington'a gelen Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Yaser Arafat, Başkan tarafından kabul edilmek için Gül Bahçesi'nde bekliyordu. Oval Ofise gerçekleştirdiği ziyaretlerle Clinton'ı rahatlatan Monica'nın striptiz yaparak Başkan'ı tahrik ettiği de anlatılıyor.

Gazeteye göre televizyonda halka yaptığı açıklama sırasında kendisinden özür dilemediği için Başkan Clinton'a alınan Monica, şimdi aralarında geçen olayları, büyük jüriye yaptığı tüm itirafları, televizyonda, kamuoyu önünde tekrarlayarak Clinton'ın ipliğini iyice pazara çıkarabilir. Bir TV yönetmeni ise, ‘Başkan’ın kapalı kapılar ardında yaptıklarınnı ayrıntılarının kamuoyuna açıklanması tabutuna çakılacak son çiviler olur' yorumuyla Monica'nın açıklamalarının Başkan'ı istifaya zorlayabileceğine işaret etti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!