'Aptallık ettim' dedi ama...

Güncelleme Tarihi:

Aptallık ettim dedi ama...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2008 00:12

Yaklaşık 10 yıl önce cinayetten yargılandığı mahkemeden ceza almadan çıkan eski futbol yıldızı O.J Simpson, Las Vagas'ta bir otel odasına yaptığı baskından ötürü bu kez 33 yıla kadar az olmamak üzere hapse mahkum oldu.

Clark County'deki duruşmada jürinin Simpson'ı 2 ay önce suçlu ilan etmesinin ardından yargıç bugün, mahkumiyet kararını açıkladı. Eylül 2007'de bir otel odasına silahlı baskın yapan Simpson, gasp ve adam kaçırma dahil toplam 12 suçtan hüküm giydi.

Aptallık ettim dedi ama...
Yargıç, "Aptallık ettim, özür dilerim" diyen Simpson'a, "Senin yaptığın aptallığın ötesinde" cevabı verdi. Simpson'ın temyiz sürecinde kefaletle serbest kalamayacağına da karar verildi.

Haberin Devamı

Eski futbol yıldızı, sinema oyuncusu O.J Simpson'ın gasp ve adam kaçırmadan yargılandığı mahkemede aldığı cezanın “33 yıla kadar hapis” olduğu açıklandı.

Daha önce “en az 15 yıl hapse mahkum edildiği” açıklanan Simpson'ın aldığı cezaya ilişkin yapılan yeni açıklamalara göre, eski yıldız futbolcu, 9 yıla kadar kesin olarak hapis yatacak. 15 yıla mahkum olan sanığın, Simpson'ın suç ortağı Clarence C.J. Stewart olduğu kaydedildi.

Simpson, 9 yıllık sürenin ardından şartlı tahliye edilebilecek.

Her iki sanığa, itham edildikleri 12 suçun 3'ünden ceza verildiği bildirildi. Temyiz sürecinde kefaletin reddedilmesinden dolayı Simpson hapishaneye gönderildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!