Annesi Hillary Clinton'ı anlattı : Duygusaldır ama belli etmez

Güncelleme Tarihi:

Annesi Hillary Clintonı anlattı : Duygusaldır ama belli etmez
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD'nin bir numaralı hanımefendisi Hillary Clinton'ın annesi Dortohy Rodham güçlü, başarılı, sevecen kızının özel dünyasını ve ilişkilerini Vanity Fair Dergisi'ne anlattı. Bayan Rodham, senatörlüğü hedeflediği söylenen, kamuoyunun ‘çelik gibi sağlam’ zannettiği kızının aslında çok hassas bir insan olduğunu ve bu yönüyle kendisine benzediğini söyledi.

Yüksek tirajli derginin muhabiri Gail Sheehy, ABD liderinin çapkınlıklarına karşın Clinton ailesini bir arada tutan ayrıntıları keşif amacıyla Dorothy Rodham ile görüştü. Çok ender olarak gazetecilere kapısını açan Bayan Rodham, kızı yaşındaki bir stajyerle aldatılmayı hala affetmeyen ancak herşeye rağmen parlak imajını koruduğu iddia edilen kızının kişiliğine açıklık getirdi. Hillary Clinton'ın annesinin kızı olduğunu belirten Bayan Rodham, ‘Kızım aşırı duygusallığa kapılmamayı becerir. O korkunç sinir krizlerine girmez. Ben de öyleyim. Duygularımı kontrol etmeyi bilirim’ diye konuştu. Tipik anne-kız dertleşmeleri yaşamadıklarını kaydeden Bayan Rodham şöyle dedi:

‘Evliliği gibi çok kişisel konularda Hillary ile konuşmam. Anne-kız sohbetlerimiz yoktur. Hillary gerçekten çok olgundur. Her zaman öyle oldu. Her zaman işlerini kendi halletti. Daha fazla yardıma ya da yönlendirmeye gereksinimi olduğunda tartışır. Tabii hiç Chelsea hakkında da konuşmadık.’

Derginin gelecek ayki sayısında geniş bir profili yer alacak Hillary Clinton'ın Beyaz Saray'daki ‘Monica depremi’ne tepkilerini, ihanetin ardından kocasıyla ilişkilerini araştıran Sheehy, ‘Hillary, Bill’e bağımlı. Bu bağımlılık mantığıyla açıklayamadığı tek şey' sonucuna vardı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!