Anketten dolgun manken çıktı

Güncelleme Tarihi:

Anketten dolgun manken çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2006 00:00

Türkiye'de bazı mankenlerin sıfır beden olmak için kokain kullandıkları iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düşerken, internet arama motorlarından Yahoo’nun gerçekleştirdiği bir anket, izleyicilerin podyumlarda yuvarlak ve dolgun hatlara sahip mankenler görmeyi tercih ettiklerini ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Kelly Brook fotoğrafları için tıklayın

Anket sonuçlarına göre, zayıf modellerin tam aksine dolgun hatlarıyla dikkat çeken ünlü model Kelly Brook, podyumlarda en çok görülmek istenen mankenler sıralamasında birinci seçildi.

Daha önce de, kadınların en çok vücuduna sahip olmak istediği ünlü seçilen Kelly Brook’u, sırasıyla Kate Winslet, Charlotte Church ve Coleen McLoughlin gibi gene yuvarlak ve dolgun vücut hatlarıyla öne çıkan mankenler izledi.
Şarkıcılığının yanısıra, poodyumların en zayıf mankenlerinden biri olan Victoria Beckham’ın sonuncu olduğu ankette, Kate Moss da ancak yedinci olabildi. Bir deri bir kemik mankenlerin "out" olmaya başladığı ve Paris Moda Haftası öncesi gerçekleştirilen anket sonuçları, izleyicileri podyumlarda dolgun göğüs ve kalçalara sahip mankenler görmek istediklerini de ortaya koydu. İşte podyumlarda en çok görülmek istenen mankenler:

1-Kelly Brook
2-Kate Winslet
3-Charlotte Church
4-Coleen McLoughlin
5-Cindy Crawford
6-Nigella Lawson
7-Kate Moss
8-Billie Piper
9-Keira Knightley
10-Victoria Beckham

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!