Almanya’nın sevilen dizisi Tayland’a gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Almanya’nın sevilen dizisi Tayland’a gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 12:43

Alman Birinci Kanalı ARD’de yayımlanan ve her bölümünü 5 milyon kişinin izlediği ‘Cinayet Masası İstanbul’ dizisinin Türkiye’deki çekimleri durduruluyor. Çekimler bundan sonra Tayland’da yapılacak.

Haberin Devamı

MİLYONLARCA izleyiciyi televizyon ekranlarının başına çeken ‘Cinayet Masası İstanbul’ (Mordkommission İstanbul) adlı dizi Türkiye’yi terk ediyor. Erol Sander’in başrolünü oynadığı dizinin çekimleri artık Türkiye’de yapılmayacak. Alman Birinci Kanalı ARD’de ekrana gelen filmin yapımcı firması, çekimlerin durdurulmasına gerekçe olarak Türkiye’deki siyasi krizi ve terör olaylarını gösterdi.
Bild am Sonntag’ın haberine göre Türkiye’deki yetkililer, senaryoyu görmeden çekimlere izin vermemesi de çalışmaların durdurulmasına gerekçeleri arasında. İstanbul’da karşılaşılan zorluklar nedeniyle haziran ayındaki iki bölümün çekimlerinin İzmir’de yapıldığı açıklandı

Almanya’nın sevilen dizisi Tayland’a gidiyor

Haberin Devamı

SEKİZ YILDIR TÜRKİYE’DE ÇEKİLİYORDU

2009 yılından beri İstanbul’da çekilen dizide sık sık İstanbul ve Türkiye’nin değişik bölgelerindeki tarihi ve doğal güzellikleri de gösteriliyordu. Polisiye dizi bir anlamda Türkiye’nin ve özellikle de İstanbul’un tanıtımını da yapıyordu. ARD’deki dizinin her bölümünü ortalama 5 milyon seyirci izliyor. Erol Sander’in dışında İdil Üner, Ali Seyitoğlu, Defne Halman, Adrian Can, Kıvılcım Kaya, Sanchez Oscar Ortega ve Mimi Fiedler dizide rol alıyor. Dizinin bundan sonraki çekimleri için Tayland’da yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!