Almanya’da aile içi iki cinayet

Güncelleme Tarihi:

Almanya’da aile içi iki cinayet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2010 00:00

Almanya’da son iki haftada Türklerin karıştığı aile içi şiddet olaylarında iki cinayet işlendi, üç kişi öldü ve geride beş yetim çocuk kaldı. İki cinayet arasında sadece 40 kilometre mesafe var.

Haberin Devamı

ALMANYA’da Gelsenkirchen kentinde ayrı yaşadığı kocası Murat Şenyürek tarafından bıçaklanarak öldürülen dört çocuk annesi Nalan Şenyürek’in daha önce de defalarca kocasının şiddetine maruz kaldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz cuma sabahı saat 08.30 sıralarında ayrı yaşadığı eşinin dört çocuğuyla birlikte oturduğu eve gelen Şenyürek, yeniden birleşme isteğini dile getirdi. Ancak acılı kadın, daha önce yaşadıkları olaylar nedeniyle eşinin bu isteğini bir kez daha reddetti.
Cinayet ve intihar
Bunun üzerine Murat Şenyürek, mutfaktan aldığı bıçağı karısına saplamaya başladı. Komşular seslerin yükselmesi üzerine polisi aradı. Eve gelen polisler, kapıyı kırıp içeri girdiklerinde iki cesetle karşılaştılar. Yapılan otopsi sonucunda kadının kocası tarafından öldürüldüğü, kocanın ise daha sonra bıçağı kendine saplayarak canına kıydığı ortaya çıktı.
Wuppertal’de de Yusuf Çelik, karısını vurarak öldürdükten sonra tetiği kendisine doğrulttu. Ağır yaralanan Çelik’in cezaevi kliniğinde tedavisi sürüyor. Birbirlerine yaklaşık 40 kilometre uzakta ve çok kısa aralıklarla meydana gelen bu iki olay sonucunda dört çocuk öksüz ve yetim kalırken, 11 yaşındaki bir kız çocuğu da annesini yitirdi, babasını cezaevine uğurladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!