Acının fotoğrafı!

Güncelleme Tarihi:

Acının fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 14:56

İsrail savaş uçakları, bu sabah Gazze Şeridi'nde bombalı saldırı düzenledi. Reuters, Gazze'de ölen bir Filistinlinin yakınlarını hastanede görüntüledi. Ölen kişinin çocuklarının gözyaşları objektife böyle yansıdı.

Haberin Devamı

İsrail savaş uçakları, bu sabah Gazze Şeridi'ndeki direniş mevzilerini bombaladı. Filistin direniş güçleri de Gazze şeridi yakınındaki İsrailli yerleşimcilerin bulunduğu mevkilere roket attı. Filistin güvenlik güçleri Gazze'nin batı kısmında bulunan Bedr mevkiine en az iki roket, Gazze'nin kuzey batı kesiminde bulunan El Sefini mevkiine de dört roket attığını açıkladı. İsrail savaş uçakları ayrıca Gazze Şeridi'nin kuzey kısmında bulunan direniş mevzilerini bombaladı. Zayiat konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Acının fotoğrafı

Mahalli kaynaklar, İsrail'in saldırılarına misilleme olarak Filistin direniş güçlerinin Gazze Şeridi yakınındaki İsrail yerleşimcilerin bulunduğu mevkileri rokete monte edilmiş el bombaları atıldığını açıkladı. Aşkelon Mahalli Konsey ve Aşkelon sanayi bölgesinden siren sesleri duyulduğu kaydedildi. İsrail Askeri sözcüsü Gazze bölgesinden İsrail topraklarına üç roket atışının tespit edildiğini, roketlerden birinin hedefi şaşırarak Gazze Şeridi'ne düştüğünü belirtti.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!