ABD'nin en kötü şöhrete sahip okulu!

Güncelleme Tarihi:

ABDnin en kötü şöhrete sahip okulu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2016 15:54

ABD'nin Louisiana eyaletindeki bir lisenin adı, yüz kızartıcı bir sebepten ötürü ülke çapında kötü şöhret kazandı. Daha önce iki öğretmenin 16 yaşındaki bir erkek öğrenciyle grup seks yaptığı için ceza aldığı Destrehan Lisesi'nde yeni bir skandal yaşandı.

Haberin Devamı

New Orleans kentindeki Destrehan Lisesi'nde coğrafya öğretmenliği yapan 26 yaşındaki Kimberly Naquin, 16 yaşındaki bir kız öğrenciyle yaklaşık bir yıl süren bir ilişki yaşadığı gerekçesiyle tutuklandı.

Polis; Naquin ile öğrencisi arasındaki ilişkinin, Eylül 2014'ten Ağustos 2015'e kadar sürdüğünü belirtti.

AKRABASI İHBAR ETTİ

Olay, öğrencinin akrabalarından birinin bu ilişkiyi öğrenip polise haber vermesinin ardından ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan öğrenci de ilişkiyi doğruladı.

İkilinin; okulun sınıflarında, öğretmenin evinde ve öğrencinin ailesiyle birlikte kaldığı evde cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

Dört yıllık öğretmen olan ve olayın ardından açığa alınan Naquin, halen cezaevinde. Kefalet ücreti 75 bin dolar olarak belirlenen Naquin, 18 Şubat'ta hakim önüne çıkacak.

Haberin Devamı

ABDnin en kötü şöhrete sahip okulu

Aynı lisenin öğretmenlerinden Shelley Dufresne ve Rachel Respess, 16 yaşındaki bir öğrenciyle grup seks yaptıkları gerekçesiyle Ekim 2014'te tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!