ABD'li aktör Anton Yelchin kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

ABDli aktör Anton Yelchin kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2016 21:27

Star Trek serisindeki performansıyla adından söz ettiren dünyaca ünlü aktör Anton Yelchin, akılalmaz bir kaza sonucunda 27 yaşında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ABD'nin yıldızı en parlak genç aktörleri arasında gösterilen Anton Yelchin'in menajeri Jennifer Allen, Rusya doğumlu oyuncunun trajik bir kazada öldüğünü doğruladı.

ABDli aktör Anton Yelchin kazada öldü

SIKIŞARAK CAN VERDİ

Yelchin'in gece yarısından sonra saat 01.00 sularında hayatını kaybettiği belirtildi.

Genç aktörün, garajının önündeki eğimli yolda kayan otomobili ile demir parmaklıklar arasında sıkışarak öldüğü bildirildi.

Los Angeles Polis Teşkilatı Sözcüsü Jenny House, "Aracından indikten sonra; otomobil, onu demir parmalıklar ve bahçe duvarına doğru sıkıştırmış. Bu travma da ölümüne neden olmuş" diye konuştu.

ABDli aktör Anton Yelchin kazada öldü

Haberin Devamı

Çeşitli gençlik dizilerinde rol aldıktan sonra Uzay Yolu (Star Trek) serisinde gösterdiği performansla ününü arttıran Yelchin'in ölümü sinemaseverleri yasa boğdu.

ABDli aktör Anton Yelchin kazada öldü

Anne babası profesyonel artistik buz patencisi olan ve altı aylıkken ailesiyle birlikte ABD'ye taşınan Yelchin, Star Trek serisinin yanı sıra Terminatör Kurtuluş, Korku Gecesi ve yönetmenlerinin arasında Fatih Akın'ın da bulunduğu Seni Seviyorum New York filmlerinde oynamıştı.

Başta "Şirinler" olmak üzere çok sayıda animasyon filmine de sesiyle katkıda bulunmuştu.

IMDB sitesine göre genç aktörün hali hazırda vizyona girmeyi bekleyen beş filmi bulunuyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!