ABD’ye kimi götürürse o

Güncelleme Tarihi:

ABD’ye kimi götürürse o
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2014 01:12

FRANSA’da aktris Julie Gayet ile kaçamak yaptığı ortaya çıkan Cumhurbaşkanı François Hollande, skandalın patlak vermesinin ardından ilk kez basının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Normalde yeni yıl dolayısıyla genel bir değerlendirme planladığı ve 600 gazatecinin katıldığı basın toplantısında Hollande’a sorulan ilk soru “Fransa’nın First Lady’si kim” oldu. “Ben sorunuzu anladım. Eminim ki siz de benim yanıtımı anlarsınız. Herkes özel hayatında zor dönemlerden geçebilir. Bu bizim için de geçerlidir. Ama özel hayat özel alanda kalmalı ve herkesin özel hayatına saygı gösterilmeli” diyen Hollande, First Lady’nin kim olduğuna 11 Şubat’ta yapacağı ABD ziyaretinden önce açıklık getireceğini söyledi. Fransız lider, skandalı ortaya çıkaran Closer dergisine çok öfkelense de dava açmayacağını kaydetti.

VALERIE AFFA HAZIR AMA

Bu arada gerçeği öğrenince tansiyonu düşen ve önlem olarak hastaneye kaldırılan Valerie Trierweiler’in “first lady kalmayı sürdürürse Hollande’ı affetmeye hazır olduğu” bildirildi. The Times gazetesi, Trierweiler’in dostlarına, “Öfkeye kapılıp kapıyı çarparak gitmek istemiyorum. Ama (Hollande’ın) niyeti neyse hemen bilmek istiyorum” dediğini yazdı. Le Parisien’e göre Hollande ayrılmak istediğini açıklayacaktı, fakat Trierweiler hastaneye kaldırılınca bunu erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!